HELGFÖRDJUPNING :: STOCKHOLM

Restorativeyoga mot stress och utmattning

Tekniker för att skapa balans på djupet i vårt hormonsystem, 25 tim

Under 2,5 kursdag får du teoretisk som praktisk inblick i vårt hormonsystem, vad som händer vid obalans på grund av stress och utbrändhet och hur vi får tillgång till mer lust och glädje.

Vårt hormonsystem är nyckeln till vår hälsa då det styr vår tankeverksamhet, energinivå, livslust och humör. Genom att praktisera yoga vitaliserar och balanserar vi vårt hormonsystem (endokrina system) som hypofys, binjurar, sköldkörtel och fortplantningsorgan.


Vill du utbilda eller fördjupa dig inom yoga?

Oavsett om du redan är yogalärare och undervisar eller har en längtan att guida andra inom yoga eller fördjupa din egen praktik och kunskap om yoga så vill vi ge dig en djupare inblick i yogans alla delar.

Den här fördjupningsdelen är tillägnad kunskap om stress och utbrändhet och är en del av vår Restorativeyogautbildning på 100 timmar men går att välja som ett eget steg och är öppen för alla.

Fördjupningshelgen varvas med teori om vårt hormon- och nervsystem med Agneta Beckman och praktik med restorativeyoga med Veronica Holm.

Boka & betala

Vi har små personliga grupper och därmed begränsat antal platser.

STOCKHOLM:
Datum: 8-10 november, 2019
Lärare: Agneta Beckman och Veronica Holm
Tid: Fredag 16.00-20.30, lördag 8.30–16.30, söndag 8.30–16.00, lunch mellan 12.00-13.30.
Pris: 3.560 kr exkl moms (4.450 kr inkl moms)
Plats: YogaDevi, Pontonjärgatan 36, Kungsholmen, Stockholm

Lärare:

Teori: Agneta Beckman, leg. sjukgymnast, mediyogaterapeut och ashtangayogalärare.

Praktik: Veronica Holm, certifierad E-RYT200 (RYT500) enligt YA och utbildad i bland annat hathayoga, yinyoga, restorativeyoga och yoga nidra.

Boka & betala

MOT STRESS & UTBRÄNDHET

Fördjupningen är en del av hela utbildningen Restorativeutbildning (100 tim), men går också att välja som enstaka kurs. Efter avslutad helg och inlämnade hemuppgifter får du ett diplom för utbildningen.

Under denna helg får du grundläggande kunskaper om vårt hormonsystem. Vi utforskar olika verktyg för att reducera stress och återhämtning. Perfekt komplement till våra lärarutbildningar inom yinyoga, restorativeyoga och ashtangayoga.