Kurser i Vinyasa Flow

Vinyasa flow är en dynamisk yoga där olika positioner binds ihop på ett kreativt och lekfullt sätt till ett ständigt flöde i takt med din andning. Ofta är det olika teman på klasserna. Det här är yogan för dig som inte vill bli uttråkad.
Alla nivåer välkomna.

VINYASA FLOW
Tisdagar 19.15-20.30 :: 8/2-14/6
19 ggr 3.800 kr
Birkastan :: Tomtebogatan 30
Lärare: Victoria Adriansdotter Carp
Passar alla nivåer

BOKA KURS

Kurs i Vinyasa Flow

Vinyasa flow är dynamisk yoga där olika positioner binds ihop till ett ständigt flöde i takt med din andning.

I de här klasserna har inte positionerna en bestämd ordning, utan läraren guidar dig genom flödet i varierande tempon, men alltid anpassade till alla nivåer av utövare.

En vinyasa flow-klass kan t.ex vara uppbyggd i teman, som t.ex höftöppnande, bakåtböjningar, styrka m.m. Då börjar klassen med rörelser som värmer upp de delar av kroppen som fokuset ligger på.

Efter uppvärmning går flödet vidare i positioner som direkt siktar på den del av kroppen temat ligger på, och mot slutet av klassen går tempot ner igen för att varva ner, för att till slut leda till avslappning.

De här klasserna har ofta en fri, kreativ och lekfull ton, och de passar alla utövare, oavsett tidigare erfarenhet.

Det finns matta att låna och vi yogar i vanliga bekväma träningskläder. Ta gärna på dig sköna sockor och ta med en varmare tröja in i yogasalen. Omklädningsrum finns.

Studion öppnar 15 minuter innan klassens start och stänger 15 minuter efter avslutad klass. Här kan du läsa mer om helgdagar då vi har stängt.

Har kursen redan börjat kan du mejla oss på hej@yogadevi.se så kan vi ordna att du kommer med. Annars är du välkommen på drop-in.

Fördelar med yogakurs

När du bokar dig på kurs har du en plats reserverad varje tillfälle och behöver inte tänka på att boka vecka för vecka. Vill du hellre droppa-in när det passar dig köper du något av våra yogakort istället.

Missar du en klass under en terminskurs tar du igen så länge kursperioden pågår. Du av-/ombokar själv i bokningssystemet (gäller ej helg-/intensivkurser).

Boka kurs

Via vårt bokningssystem bokar och betalar du din yogakurs. Första gången du gör ett köp skapar du en profil antingen via din webbläsare eller via YogaDevis app på din mobil eller padda. På din personliga sida har du en bra överblick över dina köp och bokningar.

Skapa profil & boka kurs

Fördelar med Hathayoga

:: Du bygger upp fysiskt styrka och smidighet

:: Du får ett lugnare sinne

:: Ökad närvaro och koncentration i vardagen

:: Ökar blodcirkulationen

:: Balanserar energiflödet och kroppen från slaggprodukter

:: Terapeutisk yoga

Fördelar med Restorativeyoga

:: Reglerar och balsanserar livsenergi i kroppen

::  Lugnande och balanserande för nervsystemet

:: Bra komplement till annan dynamisk träning

:: Ger djup avslappning

:: Tränar närvaro i nuet, mindfulness

:: Passar alla