Yogaretreat på Fårö :: Maj 2022

Yoga och upplev försommaren på vackra Fårö19-22 Maj 2022

Följ med till Fårö med Maria Olsten och Gigi Fridfinnsdottir

Härliga dagar på underbara Fårögården med ashtangayoga, yinyoga och pranayama.

Fördjupa din yogapraktik med Ashtangayoga varje morgon, alla nivåer välkomna. Utforska Fårö på dagarna. Välkomna lugnet med Pranayama och Yinyoga på eftermidagar/kvällarna.

Preliminärt schema för dagarna

  • Pranayama och ashtangapraktik (mysore och ledd klass)
  • Frukost
  • Tid för eget utforskande, diskussioner, utflykt
  • Lunch
  • Tid för eget utforskande, diskussioner, utflykt
  • Eftermiddagsklass och meditation
  • Middag

Inga förkunskaper krävs. Det här är ett retreat för alla – både nybörjare och för dig som har tidigare erfarenhet av yoga.


Ashtangayoga

Ashtangayoga är en dynamisk form av yoga och består av ett antal ställningar ur hathayogatraditionen som binds samman med rörelsesekvenser till olika serier där varje ställning bygger på den föregående. Övningarna stärker musklerna och gör dem smidigare och mer flexibla. Förbränningen ökar och uthålligheten förbättras. På samma gång stärks sinnet, dess förmåga till koncentration, flexibilitet och medveten närvaro i nuet.

Pranayama

Ordet pranayama betyder att rikta och förlänga andetaget och består av olika andningstekniker. Att vi andas råder det inget tvivel om, men att vår livskvalitet påverkas av hur vi andas kanske inte är lika självklart. Genom att praktisera pranayama öppnar vi upp den inre livskraften och förbereder oss för meditation.

ANMÄLAN ÖPPNAR I SLUTET AV OKTOBER

Datum: 19-22 Maj 2022
Anmälningsavgift: Anmälan öppnar i oktober

Resterande belopp på för logi & mat  betalas direkt på plats med kreditkort.

I priset ingår: Yoga, boende, och alla måltider.

Måltider: Middag 19/5. Frukost, lunch, middag 20/5 och 21/5. Frukost och lunch 22/5. Alla måltider är vegetariska. Meddela gärna om du är vegan och eventuella allergier.

Boende: Del i dubbelrum. Om du vill bo själv tillkommer en kostnad på 300 kr/natt. Toalett och dusch finns inte på rummen.  Det finns 6 gemensamma toaletter och 6 gemensamma duschar.

Tillkommer: Resa till och från Fårö

Transport: Resa till och från Fårö bokas på egen hand. Tips är att åka gemensamt i bil då bussförbindelserna till/från Fårö är begränsade. Om man inte vill åka själv i bilen eller om man inte har egen bil så kan vi hjälpa till att samordna. Man åker lättast bil men kan såklart flyga och ordna egen transport från flygplatsen till Fårö.

Vid frågor kontakta oss på: jarfalla@yogadevi.se

Anmälningsavgiften betalas till oss och ger dig en garanterad plats på kursen.

Vid avbokning senare än 14 dagar innan ankomst så debiteras en avbokningsavgift motsvarande 25% av totalbeloppet av vistelsen. Denna avgift tas inte vid uppvisade av läkarintyg eller vid pågående restriktioner/förhållningsregler gällande pandemi.

Boka och betala anmälningsavgift ::


Lärare: Maria Olsten och Gigi Fridfinnsdottir

Både Maria och Gigi har lång erfarenhet inom yoga och undervisar på YogaDevi Järfälla.

Maria Olsten undervisar i Ashtangayoga, Yinyoga, Hathayoga och Pranayama. 

Gigi Fridfinnsdottir undervisar i Ashtangayoga, Mediyoga och Gravidyoga.

V Ä L K O M M E N ♥
Maria och Gigi