Friskvård Järfälla

Yoga ökar din livskvalitet och hjälper dig hantera stress

Idag erbjuder de flesta företag friskvårdsbidrag till sina anställda. Det är en fin investering i sin egen hälsa. Yoga och meditation har i ett flertal studier visat hjälpa bland annat vid stress och muskelspänningar. Yoga är ett effektivt verktyg att ta kontakt med och lära sig använda andningen för att komma ner i varv. Det har fina effekter på hela kroppens system och hjälper att få lugn och ro i sinnet.

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag genom att gå en kurs hos oss eller köpa yogakort.

Vill du ha ett kvitto för friskvårdsbidrag fyller du in ditt personnummer när du gör din profil så kommer det på kvittot du får via mejl när du gjort ditt köp.

Wellnet

Är ditt företag anslutet till Wellnet gör du själv ditt köp via Wellnets hemsida och väljer det alternativ du vill använda för yoga. Mejla sedan  jarfalla@yogadevi.se  vilken kurs/kort du önskar få registrerad på ditt konto hos oss på YogaDevi Järfälla.

ePassi

Är ditt företag anslutet till ePassi gör du själv ditt köp via ePassi hemsida och väljer den summa du vill använda för yoga. Mejla sedan  jarfalla@yogadevi.se  vilken kurs/kort du önskar få registrerad på ditt konto hos oss på YogaDevi Järfälla.

FAR

På uppdrag av Hälso- och sjukvårdsförvaltningen ansvarar Akademiskt Primärvårdscentrum för rekrytering och kvalitetssäkring av aktivitetsarrangörer. Det betyder att vi är utbildade och certifierade av Akademiskt Primärvårdscentrum och kan ta emot personer med ett FaR, Fysisk Aktivitet på Recept.

Du som har fått FaR har 10% rabatt på yogakurser, yogakort 3, 6 och 12 månader.

Mejla till oss så hjälper vi dig jarfalla@yogadevi.se

Välkommen till YogaDevi CommunityKom igång med yoga ♡

Yoga för dig som är ny och nyfiken eller inkörd och rutinerad, vill yoga någon gång ibland, varje dag eller fördjupa dig. Traditionell Ashtangayoga varje dag i veckan, morgon och kväll. Vi har även Yinyoga, Lymfyoga, Shamanic Yin Flow, Mediyoga och Hathayoga.

Pontonjärgatan 36