Yogakort Järfälla

Hur ofta och när vill du yoga?

Vi har ett stort utbud av yogaklasser på våra ordinarie terminsscheman och lång erfarenhet av att undervisa i yogans ädla konst. Vill du droppa in när det passar dig, sällan eller ofta, har vi fler olika yogakort att välja bland. Vill du yoga mer än en gång i veckan lönar det sig att köpa termins- eller årskort. Yogakorten är digitala och alla klasser förbokas i förväg. Du kan också yoga med oss på andra sätt än de ordinarie klasserna på schemat som att fördjupa dig på våra yogakurser, workshops, yogautbildningar och temakurser eller följa med på våra härliga yogaresor/retreats.

RABATTERBJUDANDEN

Här kan du läsa mer om hur du enkelt bokar och betalar din klass.

SÅ HÄR BOKAR DU KLASS

Årskort

» 10% på produkter i vår yogabutik och på utvalda workshops.

Det här är vårt allra förmånligaste kort för dig som vill yoga 1 gång i veckan eller mer.

Med ett årskort yogar du hur mycket du vill på våra terminsscheman i Järfälla. Vår, sommar, höst och vinter. Giltigt från det datum du köper kortet och ett år framåt.

I årskortet ingår också alla våra onlinesända klasser som vi sänder från alla våra studios (Järfälla och Stockholm).

Du får också tillgång till förinspelade klasser så du kan yoga när det passar dig.

Önskar du avsluta efter en årsperiod mejlar du till jarfalla@yogadevi.se senast en månad innan avtalet löper ut. Överlåtelse av kort kan göras till en avgift av 250 kr.

Gäller alla klasser på schemat i Järfälla
:: Veddestavägen 24

Terminskort

HÖSTTERMINSKORTET gäller alla klasser på schemat samt online perioden 30 augusti – 23 december 2021 i Järfälla.

Vill du yoga du mer än 4 gånger/månad lönar det sig med terminskortet som ger dig tillgång till alla klasser på schemat.

HÖSTTERMINSKORT HALV TERMIN gäller alla klasser på schemat samt online perioden 25 oktober – 23 december 2021 i Järfälla.

Vill du yoga du mer än 4 gånger/månad lönar det sig med terminskortet som ger dig tillgång till alla klasser på schemat.

Månadskort utan bindningstid

Ett kort för dig som vill yoga mycket men ändå vara flexibel och inte binda dig ett helt år. Gäller alla klasser på schemat samt onlineklasser.

Giltigt från det datum du köper kortet och månadsvis framåt. Förskottsbetalning månadsvis (28:e varje månad) med första inbetalning i samband med köp.

Månadskortet förnyas automatiskt en månad i taget. Önskar du avsluta efter en månadsperiod mejlar du till jarfalla@yogadevi.se

Ingen kompensation för röda dagar och stängda perioder utgår.

1.200 KR/MÅN

Individuell yoga

Har du svårt att komma i gång eller avsätta en bestämd tid för yoga varje vecka? Att boka privata yogalektioner blir allt vanligare och är ett utmärkt sätt att hitta din egen yogaväg och boka när det passar dig. Ingen kropp är den andra lik och här får du chansen att fördjupa och öka förståelsen både för yogan och din egen kropp och dess möjligheter utifrån dina förutsättningar.

För att boka PT-tid mejlar du oss på jarfalla@yogadevi.se

60 min :: 850 kr
10 lektioner :: 8 000 kr
Ta med en vän eller familjemedlem :: 200 kr

90 minuter :: 1.100 kr
10 lektioner :: 9.500 kr
Ta med en vän eller familjemedlem :: 300 kr

BOKA PT-YOGA

Klippkort

Gäller alla klasser på schemat 6 månader från köpdatum i Järfälla.

Ingen kompensation för röda dagar och stängda perioder utgår. Gäller 6 mån, förlängs endast vid läkarintyg.

10-klippkort flerstudio

Komplement för dig som har årskort på YogaDevi Järfälla och vill gå på drop-in klasser på YogaDevi i Stockholm till rabatterat pris.

10 klipp flerstudio – 1.000 kr

Drop-in

Gäller alla klasser på schemat 3 månader från köpdatum

220 kr170 kr lunchklass130 kr Barn/ungdom

Om du är ny hos oss och vill lära känna oss lite först innan du bestämmer dig passar vår prova-på-dropin för 100 kr eller prova-på-månad för endast 650 kr. Vill du satsa lite mer på dig själv kan du boka en individuell session med någon av våra erfarna yogalärare, passar både dig som är ny och dig som redan har yogat ett tag.

Prova-på

100 kr/1 ggr650 kr/mån

Friskvårdsbidrag

Vill du ha ett kvitto för friskvårdsbidrag fyller du in ditt personnummer när du gör din profil så kommer det på kvittot du får via mejl när du gjort ditt köp.

Är ditt företag anslutet till Actiway mejlar du jarfalla@yogadevi.se information om vilken kurs/kort du önskar köpa samt vilken summa du önskar dra.

Student- och seniorrabatt

10% rabatt för pensionärer och heltidsstuderande vid uppvisande av legitimation och/eller Mecenatkort. Gäller endast på terminskurser, klippkort och dropin. Går ej att kombinera med andra rabatterbjudanden. Maila oss på jarfalla@yogadevi.se för att få rabattkod.

Presentkort

Ge bort en fin present i form av ett presentkort som gäller 6 månader från köpdatum.

1. Välj summa och genomför köpet av ett presentkort.

2. Du får en presentkortskod som du ger mottagaren.

3. För att använda presentkortet anger mottagaren presentkortskoden i kassan vid köp.

Ge bort en fin present i form av ett presentkort som gäller 6 månader från köpdatum.

1. Välj summa och genomför köpet av ett presentkort.

2. Du får en presentkortskod som du ger mottagaren.

3. För att använda presentkortet anger mottagaren presentkortskoden i kassan vid köp.

Presentkort

Yogakurs

Gå en yogakurs och få möjlighet att fördjupa dig med en och samma lärare som följer dig och din utveckling under kursens gång samt en plats reserverad för dig varje gång och behöver inte tänka på att boka varje gång. Vi har alltifrån kortare helgintensivkurser till terminskurser. Missar du en klass under en terminskurs tar du igen så länge kursperioden pågår och du av-/ombokar själv i  bokningssystemet (gäller ej helg-/intensivkurser).

Läs mer om våra yogakurser

Skapa profil i vårt bokningssystem

Via vårt bokningssystem bokar och betalar du drop-in och yogakort. Första gången du gör ett köp/bokar skapar du en profil antingen via din webbläsare eller via YogaDevis app som du laddar ner till din mobil eller padda. På din personliga sida har du en bra överblick över dina köp och bokningar.

Boka klass

Du bokar dig på en eller flera klasser max en vecka i förväg. När du kommer till studion prickar läraren eller du själv av dig i anslutning till klassen via vår närvaroapp i receptionen eller i yogasalen. Här nedan har du länk till schema.

Kom i gång med yoga

ÄR DU NY HOS OSS ELLER HELT NY PÅ YOGA? 

Kom och prova-på en valfri klass på schemat eller prova oss och alla våra yogaformer under en hel månad.

Vill du yoga mer är 4 gånger i månaden? Då lönar det sig med vårt årskort.

KÖP ÅRSKORT