Gravidyoga – helgkurs

Två dagar som du får landa och "connecta" med din bebis!

Välkommen till en riktigt skön och stärkande helg med Yoga, för dig och din Baby.

Två dagar som du får landa och ”connecta” med din bebis!

Vi går igenom allt grundligt vilket gör att dessa två dagar passar både nybörjare och vana yogisar.

Gravidyogan förbereder dig fysiskt och mentalt inför födandet och den ökar välbefinnandet för både mamman och bebisen under graviditeten.

Denna yogaform som Bea håller i kommer från Medicinsk Yoga. Den innehåller andningsövningar, medveten närvaro, träning att fokusera inåt, mjuka och effektiva yogarörelser, uthållighetsträning, bäckenbottenträning, djupavslappning och meditation.

För vem? 

Gravidyoga passar både dig som är nybörjare och dig som yogat innan.  Även du som yogat tidigare har stor glädje av det du lär dig på kursen.

Grupperna är små så du får tillräckligt med utrymme och möjlighet att anpassa yogan efter dina behov.

Det går bra att träna gravidyoga från vecka 12. Om du skulle ha några komplikationer såsom smärta, ledbesvär i samband med foglossning får du prata med din läkare. Vid frågor är du välkommen att kontakta Bea på 073-154 74 33 .

Det finns matta att låna och vi yogar i vanliga bekväma träningskläder. Ta gärna på dig sköna sockor och ta med en varmare tröja in i yogasalen. Omklädningsrum med dusch och toalett finns.

GRAVIDYOGA – HELGKURS

När: Lördag och söndag 18-19 maj
Tid: 13.00-15.00
Lärare: Beatrice Casselholm de Salles.

Pris: 800 kr för hela kursen eller 500 kr/gång. I priset ingår en inspelad klass.

BOKA 18-19 MAJBOKA ENDAST 18 MAJBOKA ENDAST 19 MAJ

Bea är utbildad Gravidyogalärare, HormonyYogalärare, Mediyogalärare, Naprapat, MIMY-instruktör & yogalärare i migrän och huvudvärk.