Gravidyoga

Lugn och trygghet i din graviditet

En mysig stund för Dig och din Baby🤍

Under graviditeten händer mycket i kroppen. Med vår yoga speciellt anpassad för gravida förbereder du dig fysiskt och mentalt inför födandet och det ökar ditt och bebisens välbefinnande under graviditeten.

Vi gör andningsövningar, mjuka och effektiva yogarörelser och bäckenbottenträning. Vi tränar uthållighet, medveten närvaro, att fokusera inåt, djupavslappning och meditation som stärker dina muskler och gör dig starkare både under och efter din graviditet.

Det går bra att träna gravidyoga från och med vecka 12. Om du skulle ha några komplikationer såsom smärta, ledbesvär I samband med foglossning får du gärna kontakta din läkare för råd.

För vem? 

Gravidyoga passar både dig som är nybörjare och dig som yogat innan.  Även du som yogat tidigare har stor glädje av det du lär dig på kursen.

Grupperna är små så du får tillräckligt med utrymme och möjlighet att anpassa yogan efter dina behov

Inga förkunskaper krävs.

Det finns matta att låna och vi yogar i vanliga bekväma träningskläder. Ta gärna på dig sköna sockor och ta med en varmare tröja in i yogasalen. Omklädningsrum med dusch och toalett finns.


GRAVIDYOGA
Tisdagar 6/9-29/11 (uppehåll 8/11)

16.30-17.45
Pris: 2.160 kr
Lärare: Bea Casselholm de Salles

Köp kurs

Har kursen startat kan du kontakta oss på jarfalla@yogadevi.se för att börja i en pågående kurs.

Fördelar med Gravidyoga

• Reglerar och balsanserar livsenergi i kroppen
• Lugnande och balanserande för nervsystemet
• Ger djup avslappning
• Tränar närvaro i nuet, mindfulness
• Speciellt anpassad för dig som är gravid

Fördelar med yogakurs

När du bokar dig på kurs har du en plats reserverad varje tillfälle och behöver inte tänka på att boka vecka för vecka. Vill du hellre droppa-in när det passar dig köper du något av våra yogakort istället.

Missar du en klass under en terminskurs tar du igen så länge kursperioden pågår. Du av-/ombokar själv i bokningssystemet (gäller ej helg-/intensivkurser).

Snabbguide bokningssystem

Innan eller efter yogan får du gärna sitta en stund och ta en kopp te.