Mediyogakurs med chakratema

NY KURSSTART 22 OKTOBERMediyoga (medicinsk yoga), är en terapeutisk yogaform med lugna och stärkande yogaövningar, samt andningstekniker. Ett effektivt verktyg mot exempelvis stress, sömnbesvär, ångest, högt blodtryck och rygg- nackbesvär. Passar även för gravida och som rehabyoga.

Vi lägger ner god tid på avslappning och på att etablera den medvetna andningen som är en av de viktigaste teknikerna för att skapa välmående och varva ner kropp och sinne.

På den här mediyogakursen kommer vi vid varje tillfälle fördjupa oss i ett chakra. Det sista tillfället går vi igenom alla våra 7 chakran.

Ordet chakra betyder hjul. Chakrapunkterna följer ryggraden och går från slutet av ryggraden upp till högsta delen av huvudet. Det påverkar vårt liv, hur vi mår, beteende, humör och medvetenhet. Varje chakra relaterar till olika kroppsdelar, körtlar och vårt nervsystem. De har därför stort inflytande på vårt psykiska och fysiska välbefinnande. Med hjälp av yoga kan vi balansera och reglera våra chakran på olika sätt.

Efter varje klass får du med dig en övning att reflektera över inför nästa tillfälle.

Yogapassen varierar mellan lätta mjuka rörelser med inslag ibland av något mer avancerade rörelser med dynamik och uthållighet. Inga förkunskaper krävs.

Det finns matta att låna (ta gärna med egen om du har) och vi yogar i vanliga bekväma träningskläder. Ta gärna på dig sköna sockor och ta med en varmare tröja in i yogasalen.

Studion öppnar 15 minuter innan klassens start.

Omklädningsrum och dusch finns. Klasserna är små och personliga, då finns möjlighet att individuellt anpassa positionerna efter var och ens unika förutsättningar.

Järfälla: Veddestavägen 24

Klassen sänds även ONLINE

Fördelar med yogakurs

När du bokar dig på kurs har du en plats reserverad varje tillfälle och behöver inte tänka på att boka vecka för vecka. Vill du hellre droppa-in när det passar dig köper du något av våra yogakort istället.

Du får även möjlighet att fördjupa dig med en och samma lärare som följer dig och din utveckling under kursens gång samt en plats reserverad för dig varje gång och behöver inte tänka på att boka varje gång.

Missar du en klass under en terminskurs tar du igen så länge kursperioden pågår. Du av-/ombokar själv i bokningssystemet (gäller ej helg-/intensivkurser).

Boka kurs

Via vårt bokningssystem bokar och betalar du din yogakurs. Första gången du gör ett köp skapar du en profil antingen via din webbläsare eller via YogaDevis app på din mobil eller padda. På din personliga sida har du en bra överblick över dina köp och bokningar.

Skapa profil & boka kurs

JÄRFÄLLA
MEDIYOGA
Torsdagar 16.30-17.45
22/10-10/12, 8 ggr :: 1.400 kr
Lärare: Gigi Fridfinnsdottir

Köp kurs