MeYinyoga med chakratema

SÖNDAGAR 17.00-18.15

MeYinyoga

Inspirerat av Mediyogans läkande rörelser och yinyogans stillhet gör vi mjuka och lugna positioner som hjälper kroppen att släppa på stress och spänningar.

Vi lägger ner god tid på avslappning och på att etablera den medvetna andningen som är en av de viktigaste teknikerna för att skapa välmående och varva ner kropp och sinne.

På den här kursen kommer vi vid varje tillfälle fördjupa oss i ett chakra. 

Ordet chakra betyder hjul. Chakrapunkterna följer ryggraden och går från slutet av ryggraden upp till högsta delen av huvudet. Det påverkar vårt liv, hur vi mår, beteende, humör och medvetenhet. Varje chakra relaterar till olika kroppsdelar, körtlar och vårt nervsystem. De har därför stort inflytande på vårt psykiska och fysiska välbefinnande. Med hjälp av yoga kan vi balansera och reglera våra chakran på olika sätt.

Den här kursen passar alla.

JÄRFÄLLA
MeYinyoga
Söndagar 17.00-18.15
Lärare: Sussi Obenius

Pris drop-in: 220 kr

Du kan boka dig tidigast 1 vecka i förväg

BOKA KLASS

Fördelar med yogakurs

När du bokar dig på kurs har du en plats reserverad varje tillfälle och behöver inte tänka på att boka vecka för vecka. Vill du hellre droppa-in när det passar dig köper du något av våra yogakort istället.

Du får även möjlighet att fördjupa dig med en och samma lärare som följer dig och din utveckling under kursens gång samt en plats reserverad för dig varje gång och behöver inte tänka på att boka varje gång.

Missar du en klass under en terminskurs tar du igen så länge kursperioden pågår. Du av-/ombokar själv i bokningssystemet (gäller ej helg-/intensivkurser).

Boka kurs

Via vårt bokningssystem bokar och betalar du din yogakurs. Första gången du gör ett köp skapar du en profil antingen via din webbläsare eller via YogaDevis app på din mobil eller padda. På din personliga sida har du en bra överblick över dina köp och bokningar.

Skapa profil & boka kurs