Mediyogakurs – Balans i livet

NY KURSSTART 28 OKTOBERMediyoga (medicinsk yoga), är en terapeutisk yogaform med lugna och stärkande yogaövningar, samt andningstekniker. Ett effektivt verktyg mot exempelvis stress, sömnbesvär, ångest, högt blodtryck och rygg- nackbesvär. Passar även för gravida och som rehabyoga.

MEDIYOGA FÖR BALANS

Förändringar, stressad, orolig, svårt att sova, eller kanske ont någonstans?

Mediyoga hjälper dig att fördjupa din inre balans med hjälp av mjuka övningar och andningstekniker.

Vi lägger ner god tid på avslappning och på att etablera den medvetna andningen som är en av de viktigaste teknikerna för att skapa välmående och varva ner kropp och sinne.

Yogan är djupt lugnande och stärkande för kroppen och många upplever att dom sover bättre och blir gladare i vardagen.

Forskning har visat att denna yogaform har positiva effekter på rygg-, hjärt- och stressproblem.

Mediyoga är en svenskutvecklad yogaform som alla kan göra oavsett förutsättningar eftersom övningarna kan utföras både på matta och på stol.

Efter varje klass får du med dig en övning att reflektera över inför nästa tillfälle.

Inga förkunskaper krävs.

————————————————————

Det finns matta att låna (ta gärna med egen om du har) och vi yogar i vanliga bekväma träningskläder. Ta gärna på dig sköna sockor och ta med en varmare tröja in i yogasalen.

Studion öppnar 15 minuter innan klassens start.

Omklädningsrum och dusch finns. Klasserna är små och personliga, då finns möjlighet att individuellt anpassa positionerna efter var och ens unika förutsättningar.

Järfälla: Veddestavägen 24

Klassen sänds även ONLINE

JÄRFÄLLA
MEDIYOGA – BALANS I LIVET
Torsdagar 17.00-18.15
28/10-16/12, 8 ggr :: 1.400 kr
Lärare: Gigi Fridfinnsdottir

BOKA KURS

Fördelar med yogakurs

När du bokar dig på kurs har du en plats reserverad varje tillfälle och behöver inte tänka på att boka vecka för vecka. Vill du hellre droppa-in när det passar dig köper du något av våra yogakort istället.

Du får även möjlighet att fördjupa dig med en och samma lärare som följer dig och din utveckling under kursens gång samt en plats reserverad för dig varje gång och behöver inte tänka på att boka varje gång.

Missar du en klass under en terminskurs tar du igen så länge kursperioden pågår. Du av-/ombokar själv i bokningssystemet (gäller ej helg-/intensivkurser).

Boka kurs

Via vårt bokningssystem bokar och betalar du din yogakurs. Första gången du gör ett köp skapar du en profil antingen via din webbläsare eller via YogaDevis app på din mobil eller padda. På din personliga sida har du en bra överblick över dina köp och bokningar.