Morgonklass ledd Ashtangayoga

På den här klassen leder läraren genom alla stående asanas (positioner), några av de sittande, samt avslutning. Helt enkelt en vanlig ledd Ashtangayogaklass och ett fint komplement för dig som är ny på Mysore Style. Ibland finns det något tema som teknik eller filosofi. Torsdagar kl 6.30-7.45 Maila till jarfalla@yogadevi.se om du vill gå kurs. Du betalar för de gånger som återstår.

För vem: Passar dig som vill gå en ledd klass i Ashtangayoga och lära dig vinyasan (flödet).

Det finns matta att låna (ta gärna med egen om du har) och vi yogar i vanliga bekväma träningskläder. Ta gärna på dig sköna sockor och ta med en varmare tröja in i yogasalen.

Studion öppnar 15 minuter innan klassens start.

Omklädningsrum och dusch finns. Klasserna är små och personliga, då finns möjlighet att individuellt anpassa positionerna efter var och ens unika förutsättningar.

Järfälla: Veddestavägen 24

Fördelar med yogakurs

När du bokar dig på kurs har du en plats reserverad varje tillfälle och behöver inte tänka på att boka vecka för vecka. Vill du hellre droppa-in när det passar dig köper du något av våra yogakort istället.

Du får även möjlighet att fördjupa dig med en och samma lärare som följer dig och din utveckling under kursens gång samt en plats reserverad för dig varje gång och behöver inte tänka på att boka varje gång.

Missar du en klass under en terminskurs tar du igen så länge kursperioden pågår. Du av-/ombokar själv i bokningssystemet (gäller ej helg-/intensivkurser).

Boka kurs

Via vårt bokningssystem bokar och betalar du din yogakurs. Första gången du gör ett köp skapar du en profil antingen via din webbläsare eller via YogaDevis app på din mobil eller padda. På din personliga sida har du en bra överblick över dina köp och bokningar.

Skapa profil & boka kurs

JÄRFÄLLA
ASHTANGAYOGA LEDD KLASS
Torsdagar 6.30-7.45
16/9-25/11, 10 ggr :: 1.700 kr

Köp kurs