Vintermys för tonåringar

Varmt välkommen hem, hem till dig själv.

Att vara ung i dagens samhälle ställer högra krav på individen, de allra flesta ungdomar är bekanta med stress. De vet vad det är, det vet hur det känns.

Att identifiera en stressreaktion och bryta den däremot, det kan vara nog så utmanande som vuxen och det kan verka som nästintill omöjligt för ett barn eller en tonåring.

På den här workshopen fokuserar vi på det som inom yogan kallas för den subtila kroppen (chakrasystemet). Deltagarna får en möjlighet till personlig healing och får även lära sig flera olika övningar för att komma i inre och yttre balans i enlighet med tonårsyogans metod.

Vi avslutar dagen med att äta pizza och se på film tillsammans, att det är fredagsmys på fredagar är sen gammalt.

 (Joseph Liozzo (ass. professor i klinisk psykiatri i komplementär och integrativ medicin vid Weill Cornell Medical College) har studerat den subtila kroppen och kom fram till att den subtila kroppen kan jämföras med moderna hjärnkartor av det centrala nervsystemet.)

När: Fredag 7 januari
Tid: 14.00-17.30
Lärare: Mia Söderlind
Pris: 350 kr (ink pizza och dryck)

BOKA HÄR

Välkommen till YogaDevi CommunityKom igång med yoga ♡

Yoga för dig som är ny och nyfiken eller inkörd och rutinerad, vill yoga någon gång ibland, varje dag eller fördjupa dig.

Traditionell Ashtangayoga, Yinyoga, Hathayoga, Restorativeyoga, Mediyoga, Pranayama, Coreyoga, Yoga för stela, HormonyYoga, Lymfyoga, Meditation, Pranayama.

Workshops, temaklasser och utbildningar för nya och för dig som vill fördjupa dig ännu mer.

Veddestavägen 24