Skapa ditt egna mala-halsband

8 februari kl 13.00-17.30

Välkommen till den här mysiga workshopen där du lär dig knyta ditt egna unika kristallhalsband!

Knyt ihop ditt hjärtas intentioner i en magisk girlang som både är ett vackert smycke och ett redskap för helande och meditation.

The Crystal Clear Path och Free Soul of India öppnar nu upp ett nytt tillfälle av den efterfrågade och uppskattade workshopen för dig som vill lära dig knyta ditt eget mala-halsband.

Workshopen hålls av Inga Smirnova från The Crystal Clear Path. Hon har knytit malas i flera år, driver egen webshop. Inga delar med sig av inspiration, alla nödvändiga knep och tips och visdom om kristaller så att du ska få ditt drömsmycke!

Du får själv botanisera i en massa fina kristallpärlor, tofsar och vackra, kraftfulla stenar. I priset ingår allt material du kan tänkas behöva till ett halsband. Om du vill köpa med dig material för pyssel hemma att ägna dig åt under våren så finns det möjlighet att göra det till ett bra pris.

Varje deltagare får även ett kärlekskit med tips och guidning för hur du använder, stärker och renar ditt malahalsband. När ett malahalsband får mycket kärlek, ger det än mer kärlek tillbaka!

Du behöver inte ha några förkunskaper inför denna workshop, bara att dyka upp som du är.

Vi börjar med guidad meditation, ledd av Inga, så att du kan komma i kontakt med din innersta längtan och låta den guida dig till dem kristaller och färger som stöttar dig bäst på din väg.

OBS! Platserna är begränsade – max 12 personer så vänta inte med att boka.


Boka & betala

Datum: 8/2 2020
Plats: Veddestavägen 24, Järfälla
Tid: 13.00-17.30
Lärare: Inga Smirnova
Pris: 990 kr

Boka & betala