Kurser i Hathayoga för nybörjare

Hathayogakursen passar dig som är helt ny till yoga eller har provat lite grann eller som vill yoga i ett lite lugnare tempo eller repetera. Vi tar lite längre tid i varje position för att lära oss positionerna på ett bra sätt.

HATHAYOGA FÖR NYBÖRJARE
Torsdagar 18.00-19.00 :: 10/2-16/6
17 ggr 3.400 kr
Birkastan :: Tomtebogatan 30
Lärare: Veronica Holm
Passar alla nivåer

BOKA KURS

Kurs i Hathayoga

Hathayoga är en mjuk, skonsam och långsam form av dynamisk yoga med lätta och mjuka rörelser.

Hathayogaklasserna inleds med mjuk, skonsam och långsam form av dynamisk yoga med lätta och mjuka rörelser och avslutar i återhämtande djupavslappnande positioner. Alla är med utifrån sin egen förmåga och inga förkunskaper krävs.

Vi arbetar både lite statiskt för att lära oss positionerna på ett bra sätt för att sedan väva in kortare sekvenser av flöde med andetaget men i ett lugnt tempo.  Vi går igenom alla grundläggande positioner, andningsövningar, meditationer och filosofi.

Denna kurs passar dig som är helt ny till yoga eller har provat lite grann eller som vill yoga i ett lite lugnare tempo eller repetera.

Vad som skiljer Hathayoga från Ashtangayoga är att positionerna varieras varje klass och klassen är lugnare och mjukare än en Ashtangayoga klass.

Det finns matta att låna och vi yogar i vanliga bekväma träningskläder. Ta gärna på dig sköna sockor och ta med en varmare tröja in i yogasalen. Omklädningsrum finns.

Studion öppnar 15 minuter innan klassens start och stänger 15 minuter efter avslutad klass. Här kan du läsa mer om helgdagar då vi har stängt.

Har kursen redan börjat kan du mejla oss på hej@yogadevi.se så kan vi ordna att du kommer med. Annars är du välkommen på drop-in.

Fördelar med yogakurs

När du bokar dig på kurs har du en plats reserverad varje tillfälle och behöver inte tänka på att boka vecka för vecka. Vill du hellre droppa-in när det passar dig köper du något av våra yogakort istället.

Missar du en klass under en terminskurs tar du igen så länge kursperioden pågår. Du av-/ombokar själv i bokningssystemet (gäller ej helg-/intensivkurser).

Boka kurs

Via vårt bokningssystem bokar och betalar du din yogakurs. Första gången du gör ett köp skapar du en profil antingen via din webbläsare eller via YogaDevis app på din mobil eller padda. På din personliga sida har du en bra överblick över dina köp och bokningar.

Skapa profil & boka kurs

Fördelar med Hathayoga

:: Du bygger upp fysiskt styrka och smidighet

:: Du får ett lugnare sinne

:: Ökad närvaro och koncentration i vardagen

:: Ökar blodcirkulationen

:: Balanserar energiflödet och kroppen från slaggprodukter

:: Terapeutisk yoga

Fördelar med Restorativeyoga

:: Reglerar och balsanserar livsenergi i kroppen

::  Lugnande och balanserande för nervsystemet

:: Bra komplement till annan dynamisk träning

:: Ger djup avslappning

:: Tränar närvaro i nuet, mindfulness

:: Passar alla