Kurser i Shamanic Yin

Vi varvar yinyogans stilla positioner med långsamma dynamiska yinrörelser, shamanska guidningar,  andningsövningar och sound healing för att nå djupare in i oss själva.

Shamanic Yin är en healingresa hem till hjärtat. Ingen tidigare erfarenhet krävs, passar alla.

SHAMANIC YIN
Torsdagar 19.00-20.30  :: 1/9 – 22/12
17 ggr 3.400 kr
Fridhemsplan :: Pontonjärgatan 36
Lärare: Pernilla Cristvall
Passar alla nivåer

BOKA KURS

Shamanic Yin

En healingresa hem till hjärtat.

Den är kursen är för dig som vill komma lite djupare in i dig själv. I Shamanic Yin varvar vi yinyogans stilla positioner med långsamma dynamiska yinrörelser, shamanistiska guidningar, andningsövningar och inslag av ljudhealing.

Shamanic Yin är återhämtande och ett fint komplement till mer fysiska aktiviteter.

Är du lite stel eller känner dig stressad passar den här yogaformen perfekt. Inga förkunskaper krävs.

Det finns matta att låna och vi yogar i vanliga bekväma träningskläder. I yinyogan kan man bli lite sval då vi stannar länge i varje position. Ta gärna på dig sköna sockor och ta med en varmare tröja in i yogasalen. Omklädningsrum finns.

Studion öppnar 15 minuter innan klassens start och stänger 15 minuter efter avslutad klass. Här kan du läsa mer om helgdagar då vi har stängt.

Har kursen redan börjat kan du mejla oss på hej@yogadevi.se så kan vi ordna att du kommer med. Annars är du välkommen på drop-in.

Fördelar med yogakurs

När du bokar dig på kurs har du en plats reserverad varje tillfälle och behöver inte tänka på att boka vecka för vecka. Vill du hellre droppa-in när det passar dig köper du något av våra yogakort istället.

Missar du en klass under en terminskurs tar du igen så länge kursperioden pågår. Du av-/ombokar själv i bokningssystemet (gäller ej helg-/intensivkurser).

Boka kurs

Via vårt bokningssystem bokar och betalar du din yogakurs. Första gången du gör ett köp skapar du en profil antingen via din webbläsare eller via YogaDevis app på din mobil eller padda. På din personliga sida har du en bra överblick över dina köp och bokningar.

Skapa profil & boka kurs