Onlineshala

Yoga med oss hemifrån

VI LIVESÄNDER ALLA VÅRA KLASSER
Sätt upp en skön yogahörna hemma, på landet eller på jobbet med det du behöver för yogaklassen. Här nedan ser du schema för våra yogaklasser som vi livesänder via Zoom. Vi hjälps åt för att skapa en yogashalakänsla tillsammans har vi alla kameran på. Då kan vi ta del av energin och gemenskapen från alla som är med.

Vi livesänder yogaklasser från våra 3 yogastudior; Fridhemsplan, Birkastan och Järfälla. Aktuellt schema ser du här nedan.

BOKNING AV YOGAKLASS

Du bokar i vårt bokningssystem SENAST 30 MINUTER innan klassen startar och tidigast en vecka i förväg. Avbokning sker senast 3 timmar innan klassens start.

LÄNK TILL PASS

  • Logga in på ditt konto i bokningssystemet
  • Gå in på ”MINA SIDOR”
  • Under ”MINA BOKNINGAR” hittar du klassen.
  • Länk till passet kommer tidigast 10 minuter innan start. Klicka på ”Visa Video” för att starta passet. Du hör läraren först när när klassen startar.

FÖR DIG SOM GÅR EN YOGAKURS

Går du en kurs hos oss har vi bokat om dig så du är bokad online istället. Om du inte kan vara med på bokad klass bokar du av senast 3 timmar innan start i bokningssystemet under ”Mina bokningar”. Då har du en gång tillgodo att ta igen på valfri klass innan kursperiodens slut.

HAR DU FRÅGORHar du frågor är du välkommen att mejla oss på online@yogadevi.se. Vi kommer tyvärr inte att ha möjlighet att svara på mejl direkt innan/efter klassen startar men låt oss gärna veta om något inte fungerade för dig.
Är du ny hos yogadeviFÖR DIG SOM ANVÄNDER ZOOM FÖR FÖRSTA GÅNGEN

Priser yogakort och drop-in

Välkommen till YogaDevi CommunityKom igång med yoga ♡

Yoga för dig som är ny och nyfiken eller inkörd och rutinerad, vill yoga någon gång ibland, varje dag eller fördjupa dig. Traditionell Ashtangayoga varje dag i veckan, morgon och kväll. Vi har även Yinyoga, Restorativeyoga, Mediyoga och Pranayama.

BIRKASTAN Tomtebogatan 30
FRIDHEMSPLAN Pontonjärgatan 36