LÄRARUTBILDNING 100 TIM :: STOCKHOLM

Restorativeyoga lärarutbildning

En utbildning i Restorativeyoga i fyra delar för dig som vill fördjupa dina kunskaper om stress och utbrändhet (hormonsystemet), Yoga Nidra och Mindfulness med fokus på återhämtning via vårt energisystem.

För vem?
Den här utbildningen i Restorativeyoga, uppdelad i fyra steg, passar dig som redan är yogalärare eller för dig som vill fördjupa din egna yogapraktik, med fokus på återhämtning via vårt energisystem.

Första steget innehåller grundläggande kunskaper om restorativeyoga, syftet med restorativeyoga samt en genomgång av de vanligaste positionerna och hur vi använder props till som är en viktig del i restorativeyogan. Restorativeyoga är en terapeutisk form av yoga med syfte att läka kroppen från stress, sjukdom och eventuella skador. Genom djupavslappning stimulerar vi det parasympatiska nervsystemet och lugnar ner våra inre organ, vilket ger vår kropp möjlighet att omdirigera vår energi till egen läkningsprocess.

På andra steget får du både en teoretisk som praktisk inblick i vårt hormonsystem, vad som händer vid obalans på grund av stress och utbrändhet och hur vi får tillgång till mer lust och glädje.

På tredje steget får du lära dig om grunderna i mindfulness samt tillgång till kraftfulla verktyg för att reducera stress och öka ditt inre lugn. Vi praktiserar de grundläggande mindfulnessteknikerna genom medvetna rörelser, kroppsscanning och meditation, samt teori om mindfulness olika förhållningssätt, för ökad närvaro i vardagen.

På fjärde och sista steget får du lära dig grunderna i Yoga Nidra, en guidad meditationsteknik som passar utmärkt som komplement till restorativeyoga och yinyoga.

Efter avslutad utbildning får du ett certifikat för 100 timmar. Du har också möjlighet att välja ut de steg som passar dig och får då ett intyg/diplom för varje fördjupningshelg.

Boka & betala

Vi har små personliga grupper och därmed begränsat antal platser.

STOCKHOLM:
Restorativeyoga • 26–29 sept 2019
Stress & Utbrändhet • 8–10 nov 2019
Mindfulness • 22–23 feb 2020
Yoga Nidra • 14-15 mars 2020


100 timmar: 17.350 kr