LÄRARUTBILDNING :: STOCKHOLM :: GÖTEBORG

Restorativeyoga Grundutbildning

Baskunskaper i restorativeyoga, 40 tim

Upplägget i grundutbildningen ger en bra bas inom restorativeyogan. Utbildningen innehåller grundläggande kunskaper om restorativeyoga, syftet med restorativeyoga samt en genomgång av de vanligaste positionerna och hur vi använder props till som är en viktig del i restorativeyogan. Du får också möjlighet att utforska lärarrollen utifrån den kunskap och erfarenhet du redan har. I utbildningen ingår ett kompendium och hemuppgifter.

Restorativeyoga är en terapeutisk form av yoga grundad ur iyengaryoga med syfte att läka kroppen från stress, sjukdom och eventuella skador med fokus på vårt energisystem. Genom djupavslappning stimulerar vi det parasympatiska nervsystemet och lugnar ner våra inre organ, vilket ger vår kropp möjlighet att omdirigera vår energi till egen läkningsprocess. Att placera kroppen i olika positioner och vila ger en oerhörd kraft till vår kropp för att kunna läka sig själv under perioder av oro, trötthet och livsomställningar.

Restorative yoga passar alla utövare som vill förebygga stress eller behöver återhämta sig under perioder av oro, utmattning, trötthet och livsomställningar.


Vill du utbilda eller fördjupa dig inom yoga?

Oavsett om du redan är yogalärare och undervisar eller har en längtan att guida andra inom yoga eller fördjupa din egen praktik och kunskap om yoga så passar denna utbildning med grundkunskaper i Restorativeyoga.


Lärare: Veronica Holm, certifierad E-RYT200 (RYT500) enligt YA och utbildad i bla hathayoga, yinyoga, restorativeyoga och yoga nidra.

Boka & betala

STOCKHOLM
30/9-3/10 2021
Tid: Heldagar från 8.30 till 16.30, söndag avslutas 16.00 lunch mellan 12.00-13.30.
Pris: 5.900 kr inkl moms. Se våra boknings- och betalningsvillkor.
Plats: YogaDevi, Pontonjärgatan 36, Kungsholmen
Lärare: Veronica Holm
Endast 10 platser

Boka & betala

GÖTEBORG
7-10/10 2021
Tid: Heldagar från 8.30 till 16.30, söndag avslutas 16.00 lunch mellan 12.00-13.30.
Pris: 5.900 kr inkl moms. Se våra boknings- och betalningsvillkor.
Lärare: Veronica Holm
Plats: Yogastudion, Vegagatan 16, Göteborg
Endast 8 platser

Boka & betala

RESTORATIVEYOGA GRUND

Fördjupningen är en del av hela utbildningen Restorativeutbildning (100 tim), men går också att välja som enstaka kurs. Efter avslutad helg och inlämnade hemuppgifter får du ett diplom för utbildningen.

Den här utbildningen passar dig som redan idag undervisar i yoga eller är under utbildning och vill komplettera med en fördjupning inom restorativeyoga. Även för dig som har en regelbunden yogapraktik eller är fysioterapeut, naprapat, terapeut eller har annan liknande utbildning där du arbetar med människor. Vill du efter grundutbildningen komplettera med mer kunskap om återhämtning kan du fortsätta med med våra steg Restorativeyoga :: Mot stress och UtmattningRestorativeyoga :: Mindfulness och Restorativeyoga :: Yoga Nidra.