Lärarutbildningar

ASANA 1

GRUNDFUNDAMENT – Solhälsningarna och stående asanas

Grundläggande kunskaper om ashtangayogans metod och grundfundament, 30 tim

Den här 3-dagarsfördjupningen passar dig som är nyfiken och vill gå djupare in i kunskapen om kroppens rörelsemönster och hur du på bästa sätt öppnar upp den i Ashtangayogan.

Grunderna du får här är applicerbart på hela ashtangayogans metod och bygger både på en förståelse av Ashtangayogans originalmetod som helhet samt även ur ett mer modernt anatomiskt perspektiv. Vi lär oss att på ett skonsamt sätt förstå tekniken i solhälsningarna, de stående positionerna och effekten av de olika asanas.

Vi kikar och övar på hur vi kan hjälpa varandra i positionerna vilket ger en ökad förståelse för både din och andras rörelsemönster och kroppar.

Asnana 1 är en del av 3-stegsfördjupningen Asanas 1-3 (genomgång av hela första serien, uppdelad i tre delar utifrån ett praniskt/energimässigt och anatomiskt perspektiv). Du har möjlighet att välja de fördjupningssteg du önskar och behöver inte gå stegen i någon specifik ordning men för att få helheten rekommenderar vi att gå alla tre stegen. Det här är ett unikt tillfälle för dig som vill fördjupa din egen yogapraktik.


Stockholm

Datum: 13-15 sept 2019

Tid: Heldagar, fredag 8.30-16.30, lördag 8.00-16.30 och söndag 8.00-16.00), lunch mellan 12.00-13.30.

Pris: 5.500 kr (inkl moms)

Plats: YogaDevi, Garvargatan 22, Kungsholmen, Stockholm

För vem?: Har du yogat Ashtangayoga minst ett halvår är du välkommen att anmäla dig. Du har möjlighet att välja de fördjupningssteg du önskar och behöver inte gå stegen i någon specifik ordning men för att få helheten rekommenderar vi att gå alla tre stegen. Det här är ett unikt tillfälle för dig som vill fördjupa din egen yogapraktik.

Boka och betala Asana 1 här