Workshops

Lev livet
fullt ut

Våga möta dina känslor

Vänd motgång till framgång

I denna spännande föreläsning får du lära dig hur du kan möta och äga dina känslor och hitta vägen framåt i såväl med- som motgång. Bland annat berättar Karin genuint och naket om hur hon med hjälp av sina kunskaper i idrottspsykologi och karate på elitnivå kunde hantera bortgången av sin man.

Karin Hägglund är en av Sveriges mest meriterade utövare av karate. Med fem svenska guld och tre nordiska mästerskap vet hon vad som krävs för att nå den absoluta toppen. Men i en sport som kräver extremt mentalt fokus, fysisk styrka och en ständig strävan efter perfektion pendlar känslorna. Från hopp och eufori till ångest och förtvivlan.

Som elitidrottare och landslagscoach är Karin van att hantera och dra fördel av alla de känslor som dyker upp i perioder av hård träning, tuffa tävlingar och i de avgörande ögonblicken i livet. I en värld där vi hela tiden förväntas prestera behöver vi verktyg för att kunna ta hand om våra upplevelser, såväl positiva som negativa.

Forskning har visat att vi kan inte selektivt kväva smärtsamma känslor utan att samtidigt kväva vår förmåga att känna positiva känslor fullt ut. Karin fängslar och berör med sin klokhet och genuina berättelser där några av huvudnycklarna är:

Kraften i att äga hela sin livshistoria
Självreflektion som vägen till energi
Värdet av att ta aktiva beslut


VEM ÄR KARIN HÄGGLUND?
• Femfaldig svensk mästarinna i karate.
• Trefaldig nordisk mästarinna i karate.
• Landslagscoach i karate 2014–2016.
• Masterexamen, Karolinska Institutet.
• Strateg, process- och projektledare inom folkhälsofrågor.

”Genom att ha modet att möta alla våra känslor kan vi leva fullt ut och gå starkare och tryggare genom livets olika skeenden.”


Datum: Onsdagen den 14 mars
Tid: 19.45-20.45 samt tid efter för frågor och fika
Pris: 250 kr
Plats: Garvargatan 22


Boka och betala föreläsningen Lev livet fullt ut i vårt bokningssystem.
Dörrarna öppnas 15 minuter innan start
Det är bra att boka sig i tid för att garanterat få plats.