Temaklasser

Temaklasser

Plats: Pontonjärgatan 36
Tid: 19.00-ca 20.15
Pris: 200 kr drop-in, klippkort (eller års-, termins-, månadskort)
Boka plats i vårt bokningsystem.


7/2  ★ Yoga Cirkelträning
14/2  ★ Alla-hjärtans-dag-yinyoga
21/2 ★ Yoga Cirkelträning
28/2  ★ Föreläsning Yogafilosofi

7/3  ★ Föreläsning Ayurveda
14/3  ★ Föreläsning Yogafilosofi
21/3  ★ Yoga Cirkelträning
28/3  ★ Föreläsning Yogafilosofi


11/4 ★ Föreläsning Yogafilosofi
25/4 ★ Workshop yoga för stress/utbrändhet med Agneta Beckman
2/5 ★ Yoga Cirkelträning
16/5 ★ Yoga Cirkelträning
23/5 ★ Föreläsning Yogafilosofi
30/5 ★ Yoga Cirkelträning
6/6 ★ Föreläsning Yogafilosofi
13/6 ★ Workshop yoga för stress/utbrändhet med Agneta Beckman

Yoga Cirkelträning
En kombinationsklass i form av cirkelträning med övningar som ökar både puls och styrka. Ett suveränt komplement till din yogapraktik. Inga förkunskaper krävs.

Lärare: Pernilla Cristvall och Jan Rodling


Yogafilosofi
En föreläsning i tre delar om yogafilosofi med Patanjali Yoga Sutras som grund. För dig som är nyfiken på filosofin bakom yogan och hur vi kan se på våra sinnen och få verktyg att förstå oss själva lite bättre och därmed få möjlighet att göra bättre val i vardagen. Inga förkunskaper krävs.

Föreläsare: AnneSophie Sjöblom


Prova MediYoga  – mot stress och utbrändhet
MediYoga är en lugn terapeutisk yogaform som utgår från klassisk kundaliniyoga, med inslag av ayurveda och traditionell kinesisk medicin.

Denna yogaform är ett fantastiskt verktyg för återhämtning och läkning vid långvarig stress. Den lär dig också hur du kan ”rusta dig” för den stress som finns i din vardag och öva på att känna efter vad du behöver för att må bra. Denna inspirationsklass passar för dig som är eller har varit utbränd, har sömnproblem, värk i kroppen eller som upplever mycket stress i ditt liv och letar efter ett verktyg att hantera den.

Yogapasset består av andningsövningar, mjuka yogarörelser, meditation och avslappning samt lite prat om vad som händer i vår kropp och vårt sinne när vi utsetts för stress. Du behöver inte har några förkunskaper. Alla är välkomna,

Lärare: Agneta Beckman


Ayurveda
En föreläsning om grunderna i Ayurvedan och vad som utmärker de olika egenskaperna (vata, pitta, kapha) så vi kan lära oss vad som balanserar oss eller vad som ger oss obalans utifrån vår egen kroppstyp.

Föreläsare: Pernilla Cristvall