Schema

HUR OFTA OCH NÄR VILL DU YOGA?

Drop-in eller yogakort

 

VILL DU YOGA EN GÅNG I VECKAN?

Vill du yoga en gång i veckan kan välja mellan att boka en terminskurs, komma på drop-in eller köpa ett klippkort. Bokar du in dig på en kurs har du alltid en plats. Om du missar ett tillfälle har du möjlighet att ta igen på andra terminskurser på samma nivå under terminens gång. Du droppar bara in på önskat pass och behöver inte avanmäla dig på det missade tillfället.

 

VILL DU YOGA LITE MER? VÄLJ PÅ 36 KLASSER I VECKAN!

Vill du yoga mer än en gång i veckan rekommenderar vi termins- eller årskortet (väljer du årskortet kan du även få betala med autogiro per månad i vårt betalningssystem). I dessa kort ingår även en terminskurs som du väljer själv. Du mejlar oss när du köpt kortet så lägger vi in dig manuellt på deltagarlistan. Sedan kan du droppa in på de pass du önskar.

Ett annat alternativ för dig som vill yoga lite mer är att köpa en kurs och lägga till en komplementsklippkort.

 

VILL DU YOGA LITE MER MEN UNDER EN KORTARE PERIOD?

Du kanske är på resande fot och vill yoga intensivt under en kortare period? Eller du kanske vill unna dig en månad med mycket yoga för att komma igång rent fysiskt eller varva ner mentalt. Då har vi månadskortet som passar dig. Välj mellan två olika varianter (Shiva eller Lotus).

 

VILL DU YOGA LITE DÅ OCH DÅ?

Vill du yoga någon gång ibland och lite mer oregelbundet kan välja att komma på drop-in eller köpa ett klippkort. Du droppar bara in på önskat pass och behöver inte boka in dig i förväg utan dyker upp i mån av plats.


Morgon, lunch, kväll och helger

VILL DU YOGA MORGON/DAGTID?

Morgon: Ledd ashtangayoga nivå 1 och 2 samt Mysore (yoga i egen takt).
Lunch: Ledd asthangayoga nivå 1 och 2.

 

VILL DU YOGA KVÄLLSTID?

Kväll: Ledda klasser i yinyoga, mediyoga, ashtangayoga samt Mysore (i egen takt).

 

VILL DU YOGA PÅ HELGEN?

Lördag/söndag: Ledda klasser i yinyoga och ashtangayoga samt Mysore (i egen takt).