Om oss

våra husregler

Välkommen till oss på YogaDevi

Innan yogan
Vi öppnar 15 min innan klassens start. Lämna ytterkläder och skor i entrén. Vi låser ytterdörren så du kan lämna värdesaker i omklädningsrummet. Stäng av mobiltelefonen helt, alternativt på flygplansläge. Ha gärna en lugn och tyst miljö i yogasalen, behöver du prata med grannen på mattan bredvid, gör det med ett mjukt och behaglig röstläge.

Sen ankomst
Om du skulle vara sen till klassen, gå in så tyst och lugnt som möjligt för att inte störa den pågående yogaklassen.

Matta och yogakläder
Använd bekväma och rena träningskläder. Det finns mattor att låna för nybörjare och lugn yoga (yin-, hatha-, mindfulness- och mediayoga). För ashtanga fortsättning och mysore tar du med egen matta. Vi har flera olika yogamattor till försäljning. Du är välkommen att lämna din matta i studion på angiven plats.

Mat och dryck i samband med yogapasset
Gäller endast ashtangayoga: Ät helst inte något stort mål mat 1,5-2 timmar före yogapasset, men självklart lättare mat som frukt, nötter eller liknande. Drick helst inte under yogapasset. Det är också rekommenderat att vänta en liten stund med att äta och dricka efter passet.

Omklädningsrum
På Pontonjärgatan finns ett omklädningsrum för kvinnor, och ett för män på den stora toaletten.
På Garvargatan finns två omklädningsrum med dusch, ett för kvinnor och ett för män.

Allergier och hygien
För att respektera allergier ber vi dig att undvika starka parfymer, både före klassen och i omklädningsrummet.

Gravid/menstruation
Vid menstruation bör man ta det lugnt de första dagarna eftersom det är en energikrävande period för kroppen. Är du gravid, meddela din lärare.