Om oss

våra husregler

Välkommen till oss på YogaDevi

Allmänt
Vi öppnar 15 min innan klassens start. Lämna skor i entrén och stäng av mobiltelefonen helt, alternativt på flygplansläge. Ha gärna en lugn och tyst miljö i yogashalan och yogasalen, behöver du prata med grannen på mattan bredvid, gör det med ett mjukt och behaglig röstläge.

Tänk på
All yogapraktik sker på egen risk. Om du är skadad, tar medicin eller går på behandling vill vi att du meddelar läraren.

Toalett och dusch
Vi har toalett och omklädningsrum på alla studios och duschar på Tomtebogatan och Garvargatan. För allas trevnad är det bästa att duscha före yogan. Hinner du inte det kan det vara skönt att ha tvättat sig under armarna och om fötterna.

Matta och yogakläder
Använd bekväma och rena träningskläder. Det finns mattor att låna och vi har flera olika yogamattor till försäljning. Du är välkommen att lämna din matta i studion på angiven plats.

Mat och dryck i samband med yogapasset
Ät helst inte något stort mål mat 1,5–2 timmar före yogapasset, lättare mat som frukt, nötter eller liknande brukar gå bra. Drick helst inte under yogapasset. Det är också rekommenderat att vänta en liten stund med att äta och dricka efter passet.

Värdesaker
Du ansvarar själv för dina personliga tillhörigheter. Vi har förvaringskorgar för värdesaker på Tomtebogatan och Garvargatan och längs kortsidan vid hyllorna på Pontonjärgatan.

Allergier och hygien
För att respektera allergier ber vi dig att undvika starka parfymer, både före klassen och i omklädningsrummet. Rök heller inte innan klass. Lukten kan vara både besvärande för dem som praktiserar bredvid dig och för läraren i rummet.

Gravid/menstruation
Vid menstruation bör man ta det lugnt de första dagarna eftersom det är en energikrävande period för kroppen. Är du gravid, meddela din lärare.

Om du inte kan gå på en klass
Ibland så kan man inte närvara på klassen. Då kan du själv avboka din klass i systemet och ta igen på en annan klass som passar dig under kursterminens gång.

Hur bokar jag av en klass?
– Gå in på ditt konto/mina sidor
– Skrolla ner till ”Mina kurser”
– Leta upp den klassen du inte kan vara med på och klicka på ”Avboka”

Hur bokar jag en missad klass som jag ska ta igen?
– Gå in på ditt konto
– I menyn väljer du tex. ”Boka klass Birkastan”, eller annan studio
– Leta upp klassen du vill gå, klicka på klassen
– Klicka på ”Boka”

Kom ihåg att du max kan boka en klass 7 dagar i förväg!