Om oss

våra studios

YogaDevi består av två yogastudios på Kungsholmen – Garvargatan och Pontonjärgatan, en i Birkastan på Tomtebogatan och en studio på Veddestavägen i Järfälla.

YogaDevi på Kungsholmen och Birkastan drivs av AnneSophie Sjöblom och Pernilla Cristvall och i Järfälla av Maria Olsten. Vi är väl etablerade inom ashtangayoga, yinyoga och yogalärarutbildningar. På vårt schema hittar du även pranayama, restorativeyoga och mediyoga. Allt i en personlig atmosfär med små grupper om max 22 personer.

Vi vill med våra yogastudios erbjuda en plats för dig som är nyfiken på yoga, lever med yogan i vardagen eller kanske vill börja arbeta som yogalärare.

Vi är i första hand är inriktad på ashtanga-, yinyoga, pranayama och ayurveda. Utöver våra ordinarie yogaklasser erbjuder vi lärarutbildningar inom ashtangayoga och yinyoga. Vi håller också workshops, fördjupningskurser, resor och retreats inom yoga, ayurveda och pranayama.

Undervisningen sker i små personliga grupper.
Yogakurser anordnas också på företag och föreningar efter överenskommelse.

På varje studio finns också en liten yogabutik med yogamattor, kläder, teer, böcker inom yoga och annat smått och gott. Vi har även presentkort på yoga.

Yogadevi-kungsholmen