Om oss

våra studios

Yogadevi-kungsholmen

YogaDevi består av två yogastudios på Kungsholmen – Garvargatan 22 och Pontonjärgatan 36. Vi är väl etablerade inom ashtangayoga, yinyoga och yogalärarutbildningar. På vårt schema hittar du även mediyoga, mindfulness och hathayoga. Allt i en personlig atmosfär med små grupper om max 20 personer. I vårt utbud har vi 36 yogaklasser i veckan varav 15 ledda ashtangaklasser och 11 Mysoreklasser.

YogaDevi drivs av AnneSophie Sjöblom och Pernilla Cristvall. Vi vill med våra yogastudios erbjuda en plats för dig som är nyfiken på yoga, lever med yogan i vardagen eller kanske vill börja arbeta som yogalärare.

Vi är i första hand är inriktad på ashtanga-, yinyoga, pranayama och ayurveda. Utöver våra ordinarie yogaklasser erbjuder vi lärarutbildningar inom ashtangayoga och yinyoga. Vi håller också workshops, fördjupningskurser, resor och retreats inom yoga, ayurveda och pranayama. Du kan läsa mer om de olika yogaformerna under menyn Yoga samt om oss som driver yogastudion på Kungsholmen i Stockholm eller undervisar här.

Undervisningen sker i små personliga grupper.
Yogakurser anordnas också på företag och föreningar efter överenskommelse.

På varje studio finns också en liten yogabutik med yogamattor, kläder, teer, böcker inom yoga och annat smått och gott. Vi har även presentkort på yoga.