Om oss

ny yogastudio i Birkastan

Teckna ett lokalt årskort för endast 650 kr/mån

Vi har öppnat en ny fin studio i Birkastan på Tomtebogatan 30. Den ligger lugnt och fint på en innergård en halvtrappa ner.

Shalan består av två mysiga yogasalar, två omklädningsrum med dusch samt en liten yogabutik med yogamattor, kläder, teer, böcker och annat smått och gott.

Oavsett om du vill yoga varje dag, en dag i veckan eller någon gång ibland är du varmt välkommen till oss på YogaDevi.

Passa på att köpa vårt lokala årskort för Birkastan som vi endast säljer under en begränsad period.

ÅRSKORT BIRKASTAN:
650:-/månad
7.500 kr/år

PROVA-PÅ
Om du vill prova och lära känna oss innan du bestämmer dig kan du köpa en prova-på-drop-in för 100 kr eller en prova-på-månad för 650 kr.

Vi vill med våra yogastudios erbjuda en plats för dig som är nyfiken på yoga, lever med yogan i vardagen eller kanske vill sprida yoga vidare.

Här kan du se hela höstens schema

Så här går det till att boka/registrera i vårt bokningsystem via app eller webbläsare.


Välkommen till YogaDevi Community!

Vi är i första hand inriktade på ashtanga-, yinyoga, pranayama och restorativeyoga. Utöver våra ordinarie yogaklasser i små personliga grupper, erbjuder vi lärarutbildningar med ayurvedisk inriktning inom ashtangayoga, yinyoga och restorativeyoga. Vi håller också workshops, fördjupningskurser, resor och retreats.

I våra studios finns det alltid plats för dig, oavsett om du är ny och nyfiken eller stark och rutinerad. Här tar vi hand om varandra och hittar vidare i livet.