Ny studio i Birkastan

ny studio i Birkastan


missa inte våra öppningserbjudanden!

Välkommen till YogaDevi Community!

Vi slår upp portarna till vår nya fina yogastudio på Tomtebogatan i Birkastan och det firar vi med toppenbra öppningserbjudanden!

Shalan består av två mysiga yogasalar, omklädningsrum med dusch samt en liten yogabutik med yogamattor, kläder, teer, böcker och annat smått och gott.

Vi är i första hand inriktade på ashtanga-, yinyoga, pranayama och ayurveda. Utöver våra ordinarie yogaklasser i små personliga grupper, erbjuder vi lärarutbildningar med ayurvedisk inriktning inom ashtangayoga, yinyoga och restorativeyoga. Vi håller också workshops, fördjupningskurser, resor och retreats.

I våra studios finns det alltid plats för dig, oavsett om du är ny och nyfiken eller stark och rutinerad. Här tar vi hand om varandra och hittar vidare i livet.

Bli en del av YogaDevi Community
Det finns många sätt att vara medlem hos oss. Alla har vi ju olika behov. Men här kommer ett litet insidertips: Om du vill yoga mer än en gång i veckan lönar det sig att köpa ett terminskort eller årskort. För då kan du yoga så ofta du vill och precis när det passar dig samt på alla våra studios i Stockholm! Så varför inte passa på nu när vi har våra oslagbara öppningserbjudanden på årskort och terminskort, se nedan.

Så här går det till att boka/registrera i vårt bokningsystem via app eller webbläsare.


Vi har öppet hela sommaren!

Vi startar sommarschemat vecka 26 och har sedan öppet hela sommaren med morgon- och kvällsklasser fram till höstterminsstarten den 26 augusti. Gå in och kika på sommarschemat på hemsidan. Där finns också länk till bokningen.

Med våra olika yogakort yogar du på alla våra studios i Stockholm (Tomtebogatan, Pontonjärgatan, och Garvargatan). Ta del av våra förmånliga erbjudanden nedan eller köp endast sommarkortet.

Prova-på-yoga

Vecka 33 och 34 har vi prova-på-klasser för dig som är nyfiken på vår nya studio, våra yogaformer och träffa våra fina yogalärare. Ta med en vän och kom prova vilken yogaform som passar dig samt ta del av åra fina öppningserbjudanden.


Öppningserbjudanden

Årskort 20% rabatt (värde 2.040 kr)

Teckna årskort innan 31 juli och få hela 20% rabatt. Med årskortet har du tillgång till alla våra klasser på Kungsholmen och i Birkastan.

Årskort :: 680 kr/mån (ord pris 850 kr) eller 7.920 kr för ett år (ord pris 9.900 kr)

Rabattkod: BIRKAÅRSKORT20

Obs! Gäller endast nytecknande av årskort.


Terminskort + Sommarkort på köpet (värde 1.650 kr)

Köp höstterminskortet innan 31 juli och yoga hela sommaren gratis på alla våra klasser på Kungsholmen och i Birkastan.

Terminskort :: 26 aug – 22 dec :: 4.800 kr
Sommarkort :: 24 juni – 25 aug :: 1.650 kr :: Obs! Ingår i erbjudandet.

Rabattkod: BIRKATERMIN&SOMMAR


Early bird 10% på våra Yogalärarutbildningar

Boka plats på någon av våra tre yogalärautbildningar med ayurvedisk inriktning före den 31 juli så får du hela 10% rabatt.

Ashtangayoga 250 tim34.200 kr (ord pris 38.000 kr). Startar 13 sept 2019
Yinyoga 200 tim27.000 kr (ord pris 30.000 kr). Startar 15 augusti 2019
Restorativeyoga, 100 tim14.850 kr (ord pris 16.500 kr). Startar 26 sept 2019

Rabattkod: BIRKATT10

Obs! Gäller ej enstaka fördjupningar


Vi vill med våra yogastudios erbjuda en plats för dig som är nyfiken på yoga, lever med yogan i vardagen eller kanske vill sprida yoga vidare.