Ny studio i Birkastan

ny studio i Birkastan


missa inte våra öppningserbjudanden!

Välkommen till YogaDevi Community!

10 % på höstens yogakurser

Vi fortsätter fira öppnandet av vår nya yogastudio i Birkastan med 10% på höstens yogakurser.

Rabattkod: NAMASTE10

Gäller endast terminskurser till och med 1 september.

Gäller ej 4-dagars intensivkurser, helgkurser, klippkort, terminskort, årskort, drop-in fördjupningar eller utbildningar.

Vi har yogakurser i Ashtangayoga, Yinyoga, Restorativeyoga och Mediyoga. Här kan du läsa mer om höstens yogakurser i respektive studio:

YOGAKURSER BIRKASTAN :: TOMTEBOGATAN 30
YOGAKURSER FRIDHEMSPLAN :: PONTONJÄRGATAN 36
YOGAKURSER RÅDHUSET :: GARVARGATAN 22

Och här kan du se hela höstens schema

Fördelen med att boka en kurs är att du alltid har en plats bokad, du är del i en grupp och det är lättare att yogan blir av. Är det någon gång du inte har möjlighet komma bokar du själv av det tillfället i bokningssystemet. i förväg och tar igen den missade klassen på valfri annan klass innan kursperioden är slut. Bokad kurs är bindande, du kan flytta till en annan kurs om du önskar.

Förutom att boka kurs så finns det finns många sätt att yoga hos oss. Alla har vi ju olika behov. Men här kommer ett litet insidertips: Om du vill yoga mer än en gång i veckan lönar det sig att köpa ett terminskort eller årskort. För då kan du yoga så ofta du vill och precis när det passar dig samt på alla våra studios i Stockholm! Vill du yoga ibland har vi 10-klippkort som gäller 6 månader.

Så här går det till att boka/registrera i vårt bokningsystem via app eller webbläsare.


Prova-på-yoga

Vi öppnar våra studios i Birkastan (12-22/8) och vid Fridhemsplan (19-22/8) för dig som är nyfiken på våra yogaformer, våra fina yogalärare och mysiga lokaler. Ta med en vän och kom prova vilken yogaform som passar dig. Det är bra att boka i tid för att få plats. Yogamatta finns att låna. Prova-på-passen kostar 100 kr. Läs mer om yogaklasserna under våra prova-på-veckor


Vi har öppet hela sommaren!

Vi startar sommarschemat vecka 26 och har sedan öppet hela sommaren med morgon- och kvällsklasser fram till höstterminsstarten den 26 augusti. Gå in och kika på sommarschemat på hemsidan. Där finns också länk till bokningen. Här köper du sommarkortet.


Vi är i första hand inriktade på ashtanga-, yinyoga, pranayama och ayurveda. Utöver våra ordinarie yogaklasser i små personliga grupper, erbjuder vi lärarutbildningar med ayurvedisk inriktning inom ashtangayoga, yinyoga och restorativeyoga. Vi håller också workshops, fördjupningskurser, resor och retreats.

I våra studios finns det alltid plats för dig, oavsett om du är ny och nyfiken eller stark och rutinerad. Här tar vi hand om varandra och hittar vidare i livet.

Vi vill med våra yogastudios erbjuda en plats för dig som är nyfiken på yoga, lever med yogan i vardagen eller kanske vill sprida yoga vidare.