Lärarutbildningar

UTBILDNING YINYOGA GRUND

Baskunskaper i yinyoga, steg 1

Upplägget i grundutbildningen ger en bra bas inom yinyogan. Kursen innehåller historia, bindväv, inblick i yinyogans olika perspektiv samt en genomgång av alla grundläggande positioner med och utan props. Du får kunskap i hur du skapar olika sekvenser på yinyogapassen och olika sätt att kultivera en yinatmosfär under själva passet som till exempel mindfulness. Du får tillfälle att utifrån den kunskap och erfarenhet som just du bär på utforska lärarrollen. I kursen ingår ett kompendium och hemuppgifter.

Den här utbildningen passar dig som redan idag undervisar i yoga eller är under utbildning och vill komplettera med en fördjupning inom yinyoga. Även för dig som har en regelbunden yogapraktik eller är fysioterapeut, naprapat, terapeut eller har annan liknande utbildning där du arbetar med människor. Du får lära dig yinyogans grunder och vad syftet med yinyoga är. Hur vi på lämpligt sätt kommer i kontakt med djupare delar av oss själva, hur vi kan få lugn och ro genom att stimulera det parasympatiska nervsystemet. Vill du sedan komplettera grundutbildningen och gå bygga på med mer kunskap om yinyoga finns det möjlighet till det. Eller gå hela vår långa lärarutbildning i yinyoga.

Steg 1 är en del av vår hela yinyogautbildning (200-timmar), men går också att välja som enstaka kurs.

Efter avslutad helg och inlämnade hemuppgifter får du ett diplom för Grundutbildning, 40 tim.

Grundare till YTT 1: AnneSophie Sjöblom


Datum steg 1 (40 tim) i Stockholm:

17-20 augusti 2017Fullbokat!
18-21 januari 2018 – Anmälan pågår

Lärare: AnneSophie Sjöblom, Pernilla Cristvall, Pernilla Hafström och Inga Smirnova
Tid: Heldagar från 8.30 till 16.30 och lunch mellan 12.00-13.30.
Pris: 4.720 kr exkl moms (5.900 kr inkl moms)
Plats: YogaDevi, Pontonjärgatan 36, Kungsholmen, Stockholm
Boka din plats på: tt@yogadevi.se Endast 18 platser!

Boka och betala: Maila din anmälan (med alla kontaktuppgifter) till tt@yogadevi.se och betala in kursavgiften senast 1 månad innan kursstart via vårt boknings- och betalningssystem. Vi har små personliga grupper och därmed begränsat antal platser. Det behövs ingen anmälningsavgift då anmälan är bindande.


Datum steg 1 (30 tim) i Göteborg:

Nya datum inom kort!

Lärare: Inga Smirnova
Tid: Heldagar från 8.30 till 16.30 och lunch mellan 12.00-13.30.
Pris: 4.500 kr inkl moms
Plats: CRShanti i Göteborg

Boka din plats på: www.crsantih.se se under fliken event och boka din plats på boka tid knappen nedan. Eller gå direkt till crsantih.bokadirekt.se och sök på Yin Yoga 1 Grundutbildning. Vi har små personliga grupper och därmed begränsat antal platser. Max 14 personer.

För att garantera en plats sker fakturering via mail efter bokning som ska betalas minst 4 veckor innan utbildningen.

Pernilla Hafström

Att börja yoga är den bästa och finaste gåvan jag har gett mig själv. Under väldigt många år lyssnade jag inte inåt utan pressade mig själv till det yttersta och med det drabbades jag av en mängd olika stressrelaterade sjukdomar. På mattan har jag funnit ett fantastiskt redskap att behandla mig själv och andra med kärlek och respekt. En ännu större gåva är det att få dela med sig av yogan till andra! Jag påbörjade min yogaresa 2009 och har nu gått en 1-årig lärarutbildning i Ashtangayoga samt Yinyoga för Pernilla Cristvall och Fia Sjöblom på Yoga Devi. Jag har även gått 50 timmar för Biff Mithoefer i Yinyoga och vidareutbildar mig ständigt för att hitta ny inspiration.

Pernilla är en uppskattad yinyogalärare och har assisterat både Pernilla och AnneSophie på flera yinyogautbildningar.

inga

Inga Smirnova

Inga är yogalärare, smyckesdesigner och intuitiv livsfilosof. Hon har gått YogaDevis 1-åriga lärarutbildning i Ashtanga och Yinyoga där hon håller klasser i både yinyoga och ashtangayoga. Under det senaste året har hon assisterat på lärarutbildningarna i yinyoga där hon har sin fördjupning.

Inga har ett lugnt skönt sätt och är en mycket omtyckt yogalärare.

 

vanjaVanja Thörnqvist Miles

Vanja driver en yoga studio i Lidköping sedan 2015 Yinyoga Life med inriktning yinyoga.

Jag påbörjade min yogaresa 2001, då jag var en hängiven pilates utövare. Jag blev fast och gick en 1 årig Hatha yoga instruktör utbildning och mötte yinyogan 2008 via Biff Mithoefer. 2014 gick jag YY1 och YY2 hos AnneSophie Sjöblom på Yoga Devi.

Yinyogan har hjälpt mig genom svåra perioder i livet – där stressen fick ett starkt fäste. Jag är oerhört tacksam för att ha den erfarenheten då jag ständigt möter människor med liknade bakgrund. Jag tror på att alla kan utöva yoga och yinyoga men på olika sätt. I yogan kan vi mötas i våra olikheter.


Andra datum och utbildningar i Göteborg:

Yinyoga & Ayurveda, 20 tim

Datum Göteborg:
Nya datum inom kort!

Lärare: AnneSophie Sjöblom
Tid: Heldagar från 8.30 till 16.30 och lunch mellan 12.00-13.30.
Pris: 2.950 kr inkl moms
Plats: CRShanti i Göteborg
Boka och betala: www.crsantih.se se under fliken event och boka din plats på boka tid knappen nedan. Eller gå direkt till www.crsantih.bokadriekt.se och sök på Yin Yoga 1 Grundutbildning. Vi har små personliga grupper och därmed begränsat antal platser. Max 14 personer. För att garantera en plats sker fakturering via mail efter bokning som ska betalas minst 4 veckor innan utbildningen.

Yinyoga & Chakra (Tofta Retreat), 20 tim

Datum Tofta Retreat (mellan Göteborg och Marstrand)
Nya datum inom kort!

Lärare: Pernill Cristvall
Tid: Från tisdag den 6 juni kl  9.00, till onsdag 7 juni, kl 16,00.
Pris: 3.100 kronor (kost och logi tillkommer)
Plats: Tofta Retreat (utanför Göteborg mot Marsstrand)
Boka och betala: Toftaretreat.se, se. Vi har små personliga grupper och därmed begränsat antal platser. Max 16 personer.


Framskjutande/återbetalning av utbildning

Kursavgift återbetalas endast mot läkarintyg (ej flytt, byte av jobbsituation mm) med avdrag för en administrationsavgift på 1.200 kr. Gäller vid avbokning minst 48 timmar innan kursstart.