Lärarutbildningar

ASANA 1

GRUNDFUNDAMENT – Solhälsningarna och stående asanas

Grundläggande kunskaper om ashtangayogans metod och grundfundament, 30 tim

Under de 3 kursdagarna får du en djupare förståelse för kroppens alla rörelsemönster korrelerat med ashtangayogans stående positioner.

Vi börjar med samastihi och fortsätter med att titta på varje del i solhälsning A och B samt alla stående positioner samt justeringar till dessa.

Asnana 1 är en del av 3-stegsfördjupningen Asanas 1-3 (genomgång av hela första serien, uppdelad i tre delar utifrån ett praniskt/energimässigt och anatomiskt perspektiv). Du har möjlighet att välja de fördjupningssteg du önskar och behöver inte gå stegen i någon specifik ordning men för att få helheten rekommenderar vi att gå alla tre stegen. Det här är ett unikt tillfälle för dig som vill fördjupa din egen yogapraktik.


Datum: 11-13 januari

Tid: Heldagar, fredag 8.30-16.30, lördag 8.00-16.30 och söndag 8.00-16.00), lunch mellan 12.00-13.30.

Pris: 5.500 kr (inkl moms)

Plats: YogaDevi, Garvargatan 22, Kungsholmen, Stockholm

För vem?: Har du yogat Ashtangayoga minst ett halvår är du välkommen att anmäla dig. Du har möjlighet att välja de fördjupningssteg du önskar och behöver inte gå stegen i någon specifik ordning men för att få helheten rekommenderar vi att gå alla tre stegen. Det här är ett unikt tillfälle för dig som vill fördjupa din egen yogapraktik.

Boka och betala Asana 1 här