Utbildningar

Yoga för återhämtning

lärarutbildning – 100 tim

En utbildning i tre delar för dig som vill fördjupa dina kunskaper om stress och utbrändhet med fokus på återhämtning via vårt energisystem.


Nästa 100-tim utbildningsstart 27 september 2018! Anmälan pågår!


För vem?
Den här utbildningen mot stress och utbrändhet, uppdelad i tre steg, passar dig som redan är yogalärare eller för dig som vill fördjupa din egna yogapraktik, med fokus på återhämtning via vårt energisystem.

Första steget innehåller grundläggande kunskaper om restorativeyoga, syftet med restorativeyoga samt en genomgång av de vanligaste positionerna och hur vi använder props till som är en viktig del i restorativeyogan. Restorativeyoga är en terapeutisk form av yoga med syfte att läka kroppen från stress, sjukdom och eventuella skador. Genom djupavslappning stimulerar vi det parasympatiska nervsystemet och lugnar ner våra inre organ, vilket ger vår kropp möjlighet att omdirigera vår energi till egen läkningsprocess.

På andra steget får du både en teoretisk som praktisk inblick i vårt hormonsystem, vad som händer vid obalans på grund av stress och utbrändhet och hur vi får tillgång till mer lust och glädje.

På sista steget får du lära dig om grunderna i mindfulness samt tillgång till kraftfulla verktyg för att reducera stress och öka ditt inre lugn. Vi praktiserar de grundläggande mindfulnessteknikerna genom medvetna rörelser, kroppsscanning och meditation, samt teori om mindfulness olika förhållningssätt, för ökad närvaro i vardagen.

Efter avslutad utbildning får du ett certifikat för 100 timmar. Du har också möjlighet att välja ut de steg som passar dig och får då ett intyg/diplom för varje fördjupningshelg.


3 steg:
Restorativeyoga • 27–30 sept 2018 :: 5.900 kr
Stress & Utbrändhet • 9–11 nov 2018 :: 4.450 kr
Mindfulness • 22–24 feb 2019 :: 4.750 kr

INTROERBJUDANDE: 1.200 kr rabatt 12.080 kr ex. moms (13.900 kr inkl. moms)
Ordinarie pris: 15.100 kr inkl moms

Boka och betala Yoga för återhämtning yogalärarutbildning här


Kurssteg och datum, 100 timmar (3 steg)

27– 30 september, 2018
Restorativeyoga, 40 tim
Baskunskaper i restorativeyoga, läs mer.

Boka och betala Restorative grund yogalärarutbildning här


9-11 november, 2018
Mot stress & utbrändhet, 25 tim

Tekniker för att skapa balans på djupet i vårt hormonsystem, läs mer.
Lärare: Agneta Beckman, leg. sjukgymnast, mediyogaterapeut och ashtangayogalärare.

Boka och betala utbildningen/fördjupningen Mot stress och utbrändhet här


22-24 februari, 2019
Mindfulness, 30 tim

Avslappnings- och meditationstekniker samt förhållningssätt till medveten närvaro, läs mer.
Lärare: Sture Johansson
Sture har bott 11 år på ett center för tibetansk buddism i Skottland varav 3 år i avskild meditationsre treat. De senaste 10 åren har han arbetat med akupunktur, samtalsvägledning, föredrag och kurser i mindfulness.

Boka och betala utbildningen/fördjupningen Mindfulness här


Plats: YogaDevi, Pontonjärgatan 36, Kungsholmen


Boka och betala

Boka och betala: Maila din anmälan (med alla kontaktuppgifter) till tt@yogadevi.se och betala in avgiften för fördjupningen i via vårt boknings- och betalningssystem. Vi har små personliga grupper och därmed begränsat antal platser. Läs mer här om våra boknings- och avbokningsregler


Avbokningsregler vid utbildningar

Läs mer här om våra avbokningsregler.