Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Yoga & Vedic Art i Järvsö

16 augusti, 2018 17:00 - 19 augusti, 2018 12:00

Yoga & Vedic Art i järvsö

16 – 19 augusti 2018

Ett kärleksfullt möte med Vedic Art och Yoga
Upptäck din inre källa

 

Yoga och Vedic Art är en fin kombination där du lätt når din inre källa och får möjlighet att uttrycka dina känslor i både yogan och måleriet. En motorväg till självutveckling där både yogan och Vedic Art härstammar från Vedaskrifterna.

Välkommen till en kreativ helg i Järvsö med vacker miljö, skön yoga och målning enligt Vedic Arts principer. Inga förkunskaper i måleri eller yoga krävs. Kursen leds av Renée Breig och AnneSophie Sjöblom.

Yoga är en möjlighet att upptäcka sitt inre och ta bort slöjorna som hindrar oss att leva i vår fulla potential. Öppna upp kroppen och sinnet med ett flödande ashtangayoga där du med andningens hjälp ledsagas in i rörelse efter rörelse. Upptäck dig själv på djupet i lugn, meditativ och återhämtande yinyoga där det finns möjlighet att möta dig själv i nuet. Yogan passar både nybörjare och erfarna.

Vedic Art är en väg till självkännedom genom konstnärligt skapande. Det handlar om att väcka upp den kunskap som redan finns inom oss. Låt känslan som dyker upp komma fram på duken. För den som målat tidigare blir Vedic Art en möjlighet att på djupet, släppa prestationen och istället slappna av i skapandet, låta skapandet sköta sig självt. För den som aldrig hållit i en pensel tidigare, väntar den angenäma upptäckten att skapandet kommer inifrån. Du målar utifrån universums principer. Så ingen skönmålning :).

Datum: 16 – 19 aug, 3 dagar med start torsdag kväll kl 18:00

Kurspris: 1.750 kr

Boende och mat ingår ej.

OBS! begränsat antal deltagare

Mejla till info@yogadevi.se så skickar vi dig mer information

Observera att anmälan är bindande, inbetald anmälningsavgift ger dig en garanterad plats till kursen.

Lärare: AnneSophie Sjöblom och Renée Breig

AnneSophie Sjöblom undervisar sedan flera år i Ashtangayoga, Yinyoga, Pranayama, Ayurveda och Yogafilosofi. Hon är även ayurvedisk kost- och näringsrådgivare och håller bland annat kurser i rawfood.

Renée Breig är konstnär och Vedic Art-lärare sedan flera år. Hon håller kurser i Sverige och utomlands och har hittills haft ett antal utställningar i Europa, USA och Kina.

V Ä L K O M M E N ♥
AnneSophie och Renée

Detaljer

Börjar:
16 augusti, 2018 17:00
Slutar:
19 augusti, 2018 12:00