Laddar Evenemang

« All Events

Yoga och Vedic Art i vackra Toscana

6 juni, 2020 - 13 juni, 2020

Yoga och Vedic Art-kurs i vackra Toscana

6-13 juni 2020

Upptäck din inre källa

En magisk kursvecka med en fin kombination av Yoga och Vedic Art som öppnar upp, ger insikt, tillåter, förenar och ger ett tillstånd av ödmjukhet.

Fördjupa din yogapraktik med Ashtangayoga varje morgon, alla nivåer välkomna. Måla enligt de vediska principerna (Vedic Art) på dagarna. Välkomna lugnet med Pranayama och Yinyoga på kvällarna.

Yoga och Vedic Art har sina rötter från de över 5000 år gamla Vedaskrifterna från Indien och som påstås innehålla den högsta sanningen. Veda står för kunskap – ren kunskap. Yogan öppnar ödmjukt upp våra sinnen och leder oss till ett lugn. Vedic Art tillåter oss att gå djupare in i vår källa av frihet och av vetskapen att inget är rätt eller fel, bara olika. Texter och övningar i Vedic Art väcker upp och vi blir medveten om att vi har all potential vi behöver inom oss.

yinyogaresatoscana

vedicart-retreat-yogayogaitoscana

yoga-resa

Inga förkunskaper krävs. Det här är en kurs för alla – både nybörjare och för dig som har tidigare erfarenhet av yoga och/eller Vedic Art måleri. Vad gäller yogan väljer du själv vilka pass du vill vara med på.

Datum: 6-13 juni 2019

Pris för kursena: 5000 kr

Tillkommer: Flyg, transfer och boende.

Intresseanmälan och mer information: info@yogadevi.se

Anmälan är bindande och kursavgiften betalas till oss. Anmälningsavgift ger dig en garanterad plats på kursen. Begränsat antal deltagare. Vi skickar ut mer information om detaljer vid anmälan eller om du mejlar oss och vill veta mer.

Välkommen att följa med på en härlig försommarresa för kropp & själ. ♥

Renée och AnneSophie

reneefia

Detaljer

Börjar:
6 juni, 2020
Slutar:
13 juni, 2020
Evenemang Taggar:
, , , , , , ,