Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Utbildning Yinyoga Grund Göteborg

augusti 8 - augusti 11

Lärarutbildningar

UTBILDNING YINYOGA GRUND

Baskunskaper i yinyoga

Upplägget i grundutbildningen ger en bra bas inom yinyogan. Kursen innehåller historia, bindväv, inblick i yinyogans olika perspektiv samt en genomgång av alla grundläggande positioner med och utan props. Du får kunskap i hur du skapar olika sekvenser på yinyogapassen och olika sätt att kultivera en yinatmosfär under själva passet som till exempel mindfulness. Du får tillfälle att utifrån den kunskap och erfarenhet som just du bär på utforska lärarrollen. I kursen ingår ett kompendium och hemuppgifter.

Den här utbildningen passar dig som redan idag undervisar i yoga eller är under utbildning och vill komplettera med en fördjupning inom yinyoga. Även för dig som har en regelbunden yogapraktik eller är fysioterapeut, naprapat, terapeut eller har annan liknande utbildning där du arbetar med människor. Du får lära dig yinyogans grunder och vad syftet med yinyoga är. Hur vi på lämpligt sätt kommer i kontakt med djupare delar av oss själva, hur vi kan få lugn och ro genom att stimulera det parasympatiska nervsystemet. Vill du sedan komplettera grundutbildningen och gå bygga på med mer kunskap om yinyoga finns det möjlighet till det. Eller gå hela vår långa lärarutbildning i yinyoga.

Steg 1 är en del av vår hela yinyogautbildning (200-timmar) i Stockholm eller Göteborg, men går också att välja som enstaka kurs.

Efter avslutad helg och inlämnade hemuppgifter får du ett diplom för Grundutbildning, 40 tim.

Grundare till YTT 1: AnneSophie Sjöblom


Göteborg :: 8-11 augusti 2019

Lärare: Inga-Lill Erlandsson
Tid:
Heldagar från 8.30 till 16.30 och lunch mellan 12.00-13.30.
Pris: 4.720 kr exkl moms (5.900 kr inkl moms)
Plats: Santih Desa i Göteborg
Boka din plats på: tt@yogadevi.se Endast 14 platser!

NYHET! 200-tim yinyogalärarutbildning i Göteborg. Steg 1 är en del av vår hela 200-tim yinyogalärarutbildning.

Boka och betala Yinyoga Grundutbildning 8-11 augusti 2019 här

Boka och betala Yinyoga Grundutbildning 23-26 januari 2020 här

Boka och betala: Maila din anmälan (med alla kontaktuppgifter) till tt@yogadevi.se och betala in avgiften för fördjupningen i via vårt boknings- och betalningssystem. Vi har små personliga grupper och därmed begränsat antal platser. Läs mer här om våra boknings- och avbokningsregler

 

Detaljer

Börjar:
augusti 8
Slutar:
augusti 11
Evenemang Taggar:
, ,