Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Tantra workshop (Fullbokad)

29 september, 2018 13:00 - 16:00

Tantra workshop

FÖR PAR

Introkurs till tantra

För vem?
Det här är en workshop för er par som vill få in mer närvaro och djupare kontakt i er kärleksrelation. Ingen förkunskap behövs.

Vad är tantra?
Målet med tantra är att vara närvarande, öppen och nyfiken och låta saker och ting ske organiskt utan kontroll och förväntningar. Det ger en djupare och intimare kontakt med oss själva och i mötet med vår partner, såväl i vardagen som i kärlekslivet.

Innehåll:
– Teori om tantra, feminim och maskulin energi
– Närvaroträning
– Enkla tillitsfulla praktiska parövningar


Datum: Lördagen den 29 september FULLBOKAD
Tid: 13.00-16.00
Pris: 900 kr/par
Kursledare: Pernilla Cristvall/Bengt Renander
Plats: YogaDevi, Garvargatan 22
Anmälan: Boka här.


Bengt Renander arbetar sedan 1999 som coach för individer och par, föreläsare, workshopledare, författare och sedan 2017 även som producent av Närvaropodden. Han har hjälpt hundratals grupper och individer att utveckla sin kreativa och lyssnande förmåga genom medvetenhet och närvaro. Mer om Bengt finns på www.renander.nu.

Pernilla Cristvall driver YogaDevi som består av två yogastudios på Kungsholmen. Pernilla har över 20 års erfarenhet av yoga och personlig utveckling och vägleder människor som önskar förändring i sitt liv. Det gör hon via kurser, workshops, utbildningar och resor inom yogans alla områden. www.yogadevi.se.

Detaljer

Datum:
29 september, 2018
Tid:
13:00 - 16:00