Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

NYTT Bokningssystem!

10 september, 2018 - 1 oktober, 2018

Som ni kanske märkt har vi nytt bokningssystem och därmed lite nya rutiner.  
Du väljer om du vill tillhöra Stockholm eller Järfälla (längst upp på sidan). Om du vill yoga på båda ställena kan du komplettera med ett komplementsklippkort om du går en kurs eller har ett årskort.

1. Skapa nytt konto
Ny medlem, klicka här.

2. Redan skapat konto?
Logga in som medlem, klicka här.

För dig som tecknar nytt årskort och terminskort gäller det nu alla yogaklasser på schemat (Stockholm eler Järfälla). Då kortet är digitalt bokar du från och med nu in dina klasser samt av- och ombokar själv via bokningssystemet.

När du kommer till studion så prickar läraren av dig i anslutning till klassen via vår närvaroapp i receptionen eller i yogasalen.

Vill du ha ett kvitto för friskvårdsbidrag fyller du in ditt personnummer när du skapar din profil så kommer det på kvittot.

Här nedan kan du läsa mer om rutinerna kring våra yogakort och yogakurser.


Yogakurs (terminskurs, intensivkurs)
Våra yogakurser bokas och betalas direkt i bokningssystemet. Under ”Mina sidor” ser du antal tillfällen som kursen pågår och du kan enkelt därifrån avboka/omboka dina klasser. Missad klass tar du igen så länge kursperioden pågår. Alltså inte under nästkommande kursperiod eller under perioder då vi har säsongsyoga.
Yogakort (årskort, terminskort och klippkort)

Våra populära årskort, terminskort och klippkort passar dig som vill ha fri tillgång att yoga så ofta du vill och när det passar dig (med förutsättning att du har kunskaper för respektive nivå).

Vi har överfört alla pågående kort (från tidigare bokningsystem) men om du har betalat ditt yogakort på annat sätt (izettle, BG eller faktura) och inte fått mail från oss om det nya digitala årskortet vill vi att du kontaktar oss via mail info@yogadevi.se.

Boka klasser
Du kan enkelt boka/avboka dina klasser via ”Höstschemat” (Garvargatan 22, Pontonjärgatan 36 eller Järfälla) genom att logga in i bokningsystemet, skrolla fram till önskat datum och klass via webbläsare. Schemat kan både visas i kalendervy och i listvy. På din personliga sida har du en sedan bra överblick vilka klasser du har bokat in dig på och kan enkelt därifrån avboka/boka om dina klasser.

Varje enstaka klass kan du boka en vecka innan, fram till klassen börjar och avbokas senast en timme innan den startar.

För dig som har klippkort är det viktigt att du avbokar om du inte har möjlighet att komma (senast en timme innan) då det annars dras ett klipp från ditt kort. Du ser enkelt hur många ”klipp” som är kvar samt när kortet går ut och glöm inte att avboka/omboka dig om du får förhinder.

Drop-in
Vid drop-in så förbokar du dig och betalar direkt i bokningssystemet eller med kort på plats.


Priser:

Årskort: 850:-/månad eller 9900 kr
Terminskort: 5.600 kr (gäller t.o.m 23/12)
Klippkort 1850 kr/10 ggr
Komplementsklippkort (för dig som går en terminskurs) 1200 kr/10 ggr
Drop-in 200 kr (prova-på onsdagar 100 kr)
Terminskurs 3.060 kr

15% rabatt på terminskort

Terminskort all yoga: 4.760 kr (ord.pris 5.600 kr)
Terminskortet gäller t.o.m 23/12
RABATTKOD: YDTERMINHT18
Gäller t.o.m. 16/9-18

Klicka här för att köpa terminskortet

Detaljer

Börjar:
10 september, 2018
Slutar:
1 oktober, 2018