Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Fördjupningskurs 9-11/11: Mot Stress & Utbrändhet, 25 tim

9 november, 2018 16:00 - 11 november, 2018 16:00

MOT STRESS & UTBRÄNDHET, 25 tim

FÖRDJUPNINGSKURS:
Den här fördjupningen är öppen för alla och är tillägnad kunskap om stress och utbrändhet. Ett perfekt komplement till våra lärarutbildningar inom yinyoga, restorativeyoga och ashtangayoga,

Fördjupningen är en del av hela utbildningen ”Yoga för återhämtning” (100 tim) (http://yogadevi.se/lararutbildningar-2/yoga-for-aterhamtning/) men går också att välja som enstaka kurs. Efter avslutad helg och inlämnade hemuppgifter får du ett diplom för utbildningen.

Under denna helg får du grundläggande kunskaper om vårt hormonsystem. Vi utforskar olika verktyg för att reducera stress och återhämtning.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Vårt hormonsystem är nyckeln till vår hälsa då det styr vår tankeverksamhet, energinivå, livslust och humör. Genom att praktisera yoga vitaliserar och balanserar vi vårt hormonsystem (endokrina system) som hypofys, binjurar, sköldkörtel och fortplantningsorgan.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

VILL DU UTBILDA ELLER FÖRDJUPA DIG INOM YOGA?
Oavsett om du redan är yogalärare och undervisar eller har en längtan att guida andra inom yoga eller fördjupa din egen praktik och kunskap om yoga så vill vi ge dig en djupare inblick i yogans alla delar.

Den här fördjupningen är öppen för alla och är tillägnad kunskap om stress och utbrändhet. Fördelen för dig som vill fördjupa din egna praktik och teori om yogan kan nu göra det in den ordning och takt du önskar genom att skräddarsy din egen fördjupning från ett till flera steg.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

DATUM:
9-11 november, 2018

LÄRARE:
Agneta Beckman, leg. sjukgymnast, mediyogaterapeut och ashtangayogalärare.

TID:
Fredag 16.00-20.30, lördag 8.30–16.30, söndag 8.30–16.00, lunch mellan 12.00-13.30.

PRIS:
3.560 kr exkl moms (4.450 kr inkl moms)

PLATS:
YogaDevi, Pontonjärgatan 36, Kungsholmen, Stockholm

BOKA & BETALA:
Vi har små personliga grupper och därmed begränsat antal platser. Maila din anmälan (med alla kontaktuppgifter) till tt@yogadevi.se och betala in avgiften för fördjupningen via vårt boknings- och betalningssystem:
https://yogadevi.zoezi.se/member#/coursebook/20

Detaljer

Börjar:
9 november, 2018 16:00
Slutar:
11 november, 2018 16:00