Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Ayurveda föreläsning

24 oktober, 2017 19:30 - 21:00

Grunderna i ayurveda

och hur vi förbereder oss inför hösten/vintern.

med Johan Ljungsberg

På föreläsningen går Johan igenom grunderna inom ayurvedan och vad som utmärker de olika egenskaperna (vata, pitta, kapha) så vi kan lära oss vad som balanserar oss eller vad som ger oss obalans utifrån vår egen kroppstyp. Johan berättar också hur vi ur ett ayurvediskt perspektiv kan förbereda oss inför hösten/vintern.

Yoga och ayurveda härstammar från samma källa och kompletterar varandra med sitt gemensamma holistiska synsätt där man utgår ifrån att vi alla är unika individer med olika behov och förutsättningar för att uppnå balans och hälsa.


Johan Ljungsberg har arbetat med ayurveda sedan 1984 och är därmed en pionjär inom området och har därutöver en lång erfarenhet och gedigen kunskap inom yoga och indisk filosofi sedan 70-talet.  I dag är Johan en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare inom ayurveda och driver idag Skandinaviska Ayurveda-Akademin, ett kombinerat utbildnings- och hälsocenter, i samarbete med Dr Vinay Vora.

YogaDevi och Skandinaviska Ayurveda-Akademin har sedan flera år tillbaka ett nära samarbete för sina olika lärarutbildningar.


Datum: Tisdagen 24 oktober

Tid: 19.30-21.00

Pris: 250 kr

Plats: Garvargatan 22


Bokas och betalas direkt via vårt bokningssystem.
Dörrarna öppnas 15 minuter innan föreläsningen startar
Det är bra att boka sig i tid för att garanterat få plats.

Detaljer

Datum:
24 oktober, 2017
Tid:
19:30 - 21:00